poze sibiu winter challenge 2014
poze sibiu winter challenge 2014 poze sibiu winter challenge 2014 poze sibiu winter challenge 2014

Sibiu Winter Challenge 2014

Sibiu , Sibiu. Sâmbătă 20 Decembrie 2014 09:00 - Sâmbătă 20 Decembrie 2014
Arena Platos si Arka Park, Parcul Sub Arini

Categorii: Sport si Excursii , Muzica si Concerte

Numar min/max participanti: 500/5000

Sibiu Winter Challenge – a doua ediție a “mini-olimpiadei de iarnă”. Afterparty cu Gojira & Planet H.

A doua ediție a evenimentului Sibiu Winter Challenge va avea loc sâmbătă, 20 decembrie 2014, între orele 09.00 și 21.00 în trei locații diferite, dintre care două în stațiunea Păltiniș: pârtia Arena Platoș și parcul de aventură Arka Park și una în Sibiu: Parcul Sub Arini. Sibiu Winter Challenge este un eveniment complex care îmbină activitățile specific sporturilor de iarnă cu distracția nocturnă, oferind participanților toate condițiile pentru practicarea unui sport de iarnă (infrastructură sportivă, echipamente și îndrumare specializată) și mai mult, posibilitatea de entertainment pe ritmuri muzicale.


Mini-olimpiada de iarnă

Iubitorii sporturilor de iarnă sunt invitați să ia parte pe timpul zilei, în intervalul orar 09.00-17.00, la o adevărată “mini-olimpiadă de iarnă”, în cadrul căreia vor putea participa în voie la diversele activități coordonate de instructori specializați; la Arena Platos vor avea loc concursuri de ski și snowboard începând cu ora 10.00, o demonstrație de freestyle snowboard între 20:00 – 21:00 și, în plus, vor fi amenajate următoarele zone de activități: zona de sănii, zona Salvamont, zona ski & snowboard monitor, zona freestyle (snowboard/ski), zona airsoft, zona hockey pe zăpadă, ski de tură, zona activități pentru copii.
Parcul de aventură Arka Park Păltiniș oferă în cadrul evenimentului accesul liber la pârtia de tubbing și la o parte din traseele de tiroliană, pentru a vă pune la încercare condiția fizică și spiritul de aventură, toate însă sub supravegherea personalului specializat. În condițiile în care iarna își va intra în drepturi și vom avea zăpadă, evenimentul se va extinde și în Parcul Sub Arini, unde va avea loc o competiție de săniuțe pentru toate vârstele.


Concursuri de schi și snowboard

Concursurile de schi și snowboard sunt destinate copiilor și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 4 și 25 de ani.
Întrecerea la ambele categorii va consta într-o probă de slalom uriaș care se va desfăşura pe pârtia A de la Arena Platoș, în două manşe pentru fiecare categorie ( schi/snowboard), respectând particularităţile de vârstă şi cunoştinţele tehnice ale celor înscriși în concurs. Ca de obicei, nu vor lipsi premiile și surprizele pentru participanții la eveniment. Înscrierile se vor face online pe pagina evenimentului de pe site-ul www.pumaclub.ro începând de vineri, 12.12.2014.


Concert Gojira & Planet H.

Sibiu Winter Challenge se va încheia cu o petrecere organizată la Arena Platoș. Atmosfera incendiară de la ediția 2013, animată de concertul în aer liber al trupei Subcarpați, se va reedita și anul acesta în cadrul unui afterparty cu invitați de excepție, Gojira & Planet H. Așadar, începând cu ora 21.00 va debuta a doua parte a evenimentului la Arena Platoș – concertul incendiar Gojira & Planet H, precedat de warm up party cu DJ MikeOne.

Proiectul Sibiu Winter Challenge, organizat de PUMA Club, este cofinanţat de Consiliul Local prin Primăria Sibiu şi susţinut de pârtia Arena Platoș, Arka Park, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sibiu, Inspectoratul Școlar Județean Sibiu, Asociația Arbitrilor de Schi Sibiu, Serviciul Public Salvamont Sibiu, Clubul Vektor Sibiu, Printcenter, Promo Management și Grey Projects. Parteneri de eveniment: HERVIS SPORTS, ANDU, UCM, Boromir, Feleacul, Buonavista, Isotech și Sibiul Vesel.

Mai multe informații legate de modul de desfășurare al evenimentului și programul complet, pot fi găsite pe pagina de Facebook: www.facebook.com/SibiuChallenge.ro sau pe site-ul www.pumaclub.ro.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/SibiuChallenge.ro

Comenteaza pe Facebook
laura popa

Adaugat in urma cu 3367 zile, 10 Dec. 2014

Adaugat de Laura Popa

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 33

Alte Evenimente din Sibiu
artmania festival 2024

ARTmania Festival 2024

Sibiu, Sibiu. 26 Iul 2024 - 28 Iul 2024
sibiu comedia femei bune pentru barbati nebuni

Sibiu: Comedia „Femei bune pentru barbati nebuni"

Sibiu, Sibiu. Miercuri 6 Martie 2024
holzstock festival 2024

Holzstock Festival 2024

Sibiu, Sibiu. 16 Aug 2024 - 18 Aug 2024
concert trooper

Concert Trooper

Sibiu, Sibiu. Vineri 5 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .