poze eveniment sportiv pentru copii arenele de joaca

Eveniment sportiv pentru copii:"Arenele de Joacă"

Sibiu , Sibiu. Joi 10 Iunie 2010 10:00
Parcul Sub Arini

Categorii: Sport si Excursii

Eveniment sportiv pentru copii:"Arenele de Joacă"

Asociaţia Sport pentru Viaţă, înfiinţată de campioana olimpică Gabriela Szabo, alături de municipalitatea sibiană organizează pentru prima dată în Sibiu cel mai mare eveniment sportiv pentru copii, Arenele de Joacă. Evenimentul va avea loc în data de 10 iunie 2010, în Parcul Sub Arini, între orele 10 şi 20.
Arenele de Joacă constau în numeroase activităţi sportive pentru părinţi şi copii: baschet, volei, badminton, fotbal, mini-golf, popice, tenis de masă, gimnastică, competiţii de atletism. De asemenea, vor fi organizate şi ateliere de TSA şi de escaladă pe panou. Cei mici vor primi premii şi vor putea să participe la tombole. Pe tot parcursul zilei, copii talentanţi din Sibiu vor fi prezenţi pe scena evenimentului, pentru momente artistice şi sportive.
La eveniment participă în mod activ campioni olimpici şi mondiali, care îi vor învăţa pe copii să facă sport. Vor fi prezenţi: Gabriela Szabo (campioană mondială la atletism), Monica Roşu (campioană mondială la gimnastică), Diana Oprea (campioană mondială la fitness), Mihai Covaliu (campion olimpic la scrimă) şi Rică Răducanu (fost portar al FC Rapid).
Parte din campania socială Sport pentru Viaţă, iniţiată de Gabriela Szabo în 2006, proiectul are ca public important copiii, dorind să se apropie de aceştia pentru a-i învăţa de mici ce importanţă are sportul pentru sănătate şi ce trebuie să facă pentru a avea grijă de corpul şi de mintea lor.

Mai multe detalii: http://www.turism.sibiu.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 863
Cuvinte cheie: 10 , IUNIE , arenele , de , joaca , 2010 , Evenimente Sibiu
andrei

Adaugat in urma cu 4621 zile, 05 Iun. 2010

Adaugat de rossi2010

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3582

  • Ai ceva de zis?

    .