poze hard enduro competition sibiu

Hard Enduro Competition Sibiu

Sibiu , Sibiu. Vineri 2 August 2013 17:00 - Duminică 4 August 2013
Shopping City Sibiu

Categorii: Sport si Excursii

Vineri, 2 august, ora 17.00 se dă startul Hard Enduro Competition Sibiu.

Înainte de a „cuceri” traseul offroad, concurenţii înscrişi vor trebui să treacă vineri de circuitul urban construit în parcarea Shopping City Sibiu.

Circuitul acestei ediţii este constituit din 19 obstacole artificiale atent construite de echipa tehnică, conţinând: cauciucuri, pietre, buşteni, burlane şi două rampe de sărituri. Astfel, spre deosebire de Prologul de anul trecut, traseul este mult mai tehnic şi mai spectaculos, iar concurenţii vor avea de înfruntat mai multe obstacole pe aceeaşi lungime de traseu.

La start vor pleca câte patru concurenţi în linie, în funcţie de clasele de concurs - Profi, Amatori, Hobby – şi de ordinea înscrierii. Spectatorii vor putea să asiste la spectacolul hard enduro de-o parte şi de cealaltă a circuitului şi din gradena oficială. Atmosfera va fi întreţinută de un MC, iar spectatorii vor vedea imagini live pe ecranul LED instalat la locaţie.

Prologul competiţiei funcţionează ca o rundă de încălzire şi pregătire pentru cele două zile de offroad care urmează. În funcţie de rezultatele de la Prolog, concurenţii vor lua startul pe traseul offroad sâmbătă şi duminică la ora 8.00 din zona Sălişte-Sibiel. În prima zi de offroad vor avea de parcurs 100 de km de traseu, iar în cea de-a doua zi 70 km. Vor escalada dealuri, vor străbate câmpii, vor traversa pârâuri, vor avea parte de teren accidentat, de urcări şi coborâri spectaculoase, ajungând duminică la marele finish prin apele Râului Negru direct în centrul localităţii Sălişte.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2218
Cuvinte cheie: Sibiu
ninja praetorianel

Adaugat in urma cu 3472 zile, 31 Iul. 2013

Adaugat de Praetorian

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1314

Alte Evenimente din Sibiu
artmania 2023 la sibiu

ArtMania 2023 la Sibiu

Sibiu, Sibiu. 28 Iul 2023 - 30 Iul 2023
  • Ai ceva de zis?

    .