poze targul de cariere

Targul de Cariere

Sibiu , Sibiu. Joi 17 Martie 2011 - Vineri 18 Martie 2011
Str. Emil Cioran nr. 1A Casa de Cultura

Categorii: Targuri , Conferinte si Seminarii

Targul de Cariere

In 14, 15 si 16 martie Targul de Cariere debuteaza la Sibiu cu 3 seminarii de cariera gratuite pentru mureseni.

In prima zi are loc cursul de antreprenoriat, la care participantii primesc un pachet consistent de sfaturi si instrumente necesare deschiderii propriei afaceri. Ziua a doua e dedicata planificarii carierei, un trainer experimentat in acest domeniu prezentand atunci cursantilor cele mai utile metode de auto-evaluare, dezvoltare personala si planificare in cariera. Ultimul curs este dedicat angajarii si drepturilor angajatilor si vorbeste atat despre pasii angajarii (cautarea joburilor, crearea CV-ului, pregatirea interviului etc.) cat si despre legislatia in vigoare privind drepturile si obligatiile angajatului.

Participarea la aceste cursuri este gratuita. Oricine se poate inscrie gratuit la oricare dintre ele sau chiar la toate, folosind formularul de inscriere de pe www.targuldecariere.info/seminarii.php sau trimitand un mail la office@targuldecariere.info, in care sa precizeze de care dintre seminarii e interesat. Cursurile au loc in Casa de Cultura a Sindicatelor intre 14:00 si 19:00 in zilele precizate.

In cadrul cursurilor participantilor li se ofera, tot gratuit, 3 carti de dezvoltare personala. Mai mult, cei mai activi dintre participanti vor primi pe loc premii in bani, cu o valoare totala de 2000 de lei.

Pentru mai multe informatii despre seminarii va invitam sa vizitati www.targuldecariere.info/seminarii.php. Va asteptam la cursurile de cariera si apoi, la finalul saptamanii, la Targul de Cariere, unde va veti intalni cu peste 40 de angajatori din Sibiu.

Mai multe detalii: http://www.targuldecariere.info

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 661

Eveniment postat de organizator

adrian

Adaugat in urma cu 3488 zile, 12 Mar. 2011

Adaugat de Targul de Cariere

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

  • Ai ceva de zis?

    .