poze transilvania tattoo expo

Transilvania Tattoo Expo

Sibiu , Sibiu. Vineri 22 Iunie 2012 12:00 - Duminică 24 Iunie 2012
holul Casei de Cultură a Sindicatelor din Sibiu

Categorii: Targuri , Festivaluri

Conventie de tatuaje 2012

Anul acesta, convenția de tatuaje de la Sibiu va aduce pe scena din fața Casei de Cultură a Sindicatelor cele mai bine cotate formații tribut din România. Melodiile celebre ale celor de la Metallica, Slayer, Dio și Pantera vor fi reinterpretate la Transilvania Tattoo Expo 2012 de formațiile Masterpiece, Silent Scream, Hungry for Heaven și Domination. În perioada 22 – 24 iunie vor mai urca pe scenă cei de la Krepuskul, Onenightstand și prima trupă de rockabilly din România, CatRythm. 

Vineri, 22 iunie, cei care vor deschide seria concertelor vor fi clujenii de la Silent Scream, trupa înființată în toamna anului 2011 ca trupă tribute Slayer, una dintre cele mai influente trupe ale scenei metal mondiale, considerați unii dintre părinții thrash metalului. Urmează apoi Hungry for Heaven, tot un proiect tribut muzical clujean, alcătuit pentru a celebra viața, muzica și personalitatea lui Ronnie James DIO considerat de unii cea mai mare voce a metalului. Playlist-ul abordat traversează trei decenii din cariera marelui artist, aducând laolaltă piese Rainbow, Black Sabbath sau Heaven and Hell, alături de clasicele DIO. 

Cei care vor inchide prima zi de concerte vor fi Masterpiece, prima formație tribut Metallica din România. Deși relativ tânără, este alcatuită din membrii cu o vastă experiență muzicală, fiecare cântând și în diferite trupe consacrate din țară.

Sâmbătă, 23 iunie, de la ora 21:00 vor cânta cei de la Krepuskul, o trupă cu un stil aparte, avangardist. Bucureștenii de la Domination, trupă înființată în noiembrie 2009, cu intenția de a aduce un tribut celei mai influente trupe de metal a tuturor timpurilor, Pantera, vor închide seria concertelor de sâmbătă. 

Dupa două zile de convenție și ritmuri „supărate”, Catrythm, prima trupă de rockabilly din România, vine la Sibiu să ne aducă aminte de unde a plecat totul. Duminică este ziua rock n roll. Catrhythm vă propune un cocktail de rockabilly cu o aromă fină de Jump Blues. Astfel îi veţi putea auzi pe Janis Martin, Wanda Jackson, Johnny Burnette, Don Woody, Tommy Steel, Etta James, Ruth Brown şi mulţi alţii. 

Unii spun ca e hard rock, alții că e punk, sleaze sau glam rock, dar de fapt e doar „high voltage rock and roll”! Deși e un proiect relativ tânăr, Onenightstand își propune să iasă în evidență pe scena rock din România și nu numai și o vor face cu siguranță în primul lor concert open-air, duminică 24 iunie. 

Accesul în zona de concerte 

Concertele din acest an vor avea loc pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor, în Piața Unirii din Sibiu. Zona va fi transformată într-un spațiu dedicat rock-ului în perioada convenției, accesul publicului facându-se doar pe baza de bilet. Prețul unui bilet este de 15 RON/zi și 30 RON/weekend și asigură accesul la toate evenimentele incluse în programul artistic al convenției. Biletele pot fi achiziționate la intrarea în spațiul de eveniment. 

PROGRAM Transilvania Tattoo Expo 2012


Mai multe detalii: http://www.tattooexpo.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1316
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Sibiu
daniela

Adaugat in urma cu 2986 zile, 23 Mar. 2012

Adaugat de daniela dulce

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3015

Alte Evenimente din Sibiu
artmania festival 2020

ARTmania Festival 2020

Sibiu, Sibiu. 24 Iul 2020 - 25 Iul 2020
  • Ai ceva de zis?

    .