Targ de preparate tradiţionale din carne de porc pentru masa de Crăciun
Sibiu , Sibiu.
Vineri 10 Decembrie 2010 12:00
Categorii: Targuri
un bun prilej de redescoperire a tradiţiilor româneşti autentice
Vineri, începând cu ora 12.00, în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului vor fi prezentate etapele preparării porcului de Crăciun, de la sacrificare, pârlirea pe foc de paie, separarea cărnii şi pregătirea produselor specifice. În plus, doritorii pot asista la o demonstraşie în cadrul căreia bucătarii iscusiţi vor prepara tradiţionala pomană a porcului
Mai multe detalii: http://www.adevarul.ro/locale/sibiu/Caltabosi-carnati_si_pomana_poruclui-in_Muzeul_in_aer_liber_din_Dumbrava_Sibiului_0_385761583.html
La Familia - Turneu național "FOARTE" 2024
Sibiu, Sibiu. Sâmbătă 30 Martie 2024- Comentarii dupa (0)
- Poze & Video(0)
- Comentarii inainte (0)
- Participanti (0)
-
Ai ceva de zis?.Da-ti cu parerea