poze deschidere oficiala centrul cultural multifunc ional
poze deschidere oficiala centrul cultural multifunc ional

Deschidere oficială Centrul Cultural Multifuncțional

Suceava , Gura Humorului. Vineri 7 Iulie 2023 11:00
Str. Gavril. nr. 12

Categorii: Inaugurari

Deschidere oficială Centrul Cultural Multifuncțional

CENTRUL CULTURAL MULTIFUNCȚIONAL se va deschide la Gura Humorului, în week-end-ul 7-9 iulie 2023. Vineri, 7 iulie, de la ora 11, va avea loc deschiderea oficială a Centrului Cultural Multifunctional.
Centrul cultural multifuncțional este un spațiu dedicat tradiției, un spațiu pentru lectură, învățare și comunicare, un spațiu al evenimentelor, un spațiu de adunare al ideilor care contribuie și la comunitatea Smiling City, Gura Humorului.
CENTRUL CULTURAL MULTIFUNCȚIONAL, a înglobat trei clădiri în care s-a desfășurat activitatea socio-culturală (muzeul, biblioteca și casa de cultură).

În structura modificată și de transformare a construcțiilor, s-au obținut 3 corpuri de clădire. În acest fel, muzeul, biblioteca și casa de cultură, funcționează într-un sistem integrat, care satisface nevoile culturale, atât ale orașului, cât și ale turiștilor.
Centrul Cultural Multifuncțional asigură un circuit flexibil, care invită vizitatorii să interacționeze, să fie curioși, să-și provoace imaginația, să afle și să se angajeze în activități specifice zonei.
Centrul Cultural Multifuncțional vă va spune o poveste încă de la intrare!
Un loc de întâlnire culturală, care leagă orașul Gura Humorului de azi, de tradiția povestită și expusă a Bucovinei, de lumea magică a cărților și de spațiul dedicat evenimentelor.

Noul spațiu al Muzeului Obiceiurilor Populare din Bucovina – Gura Humorului dispune de 3 săli la parter pentru expozițiile temporare, iar expoziția permanentă se află regăsi la etajul 1, unde dispune de 13 săli.

Noua Bibliotecă dispune de o sală calculatoare (10 locuri), sală de lectură (30 de locuri), sală special dedicată copiilor (30 locuri), sală literatură română adulți, sală literatură universală adulți, sală specialitate și sală literatură străină, care corespund intereselor și nevoilor membrilor comunității.

Centrul cultural multifuncțional este un spațiu vibrant pentru humoreni și turiștii care aleg Gura Humorului, iar vineri, 7 iulie, va avea loc deschiderea oficială.

Week-end-ul 7-9 iulie este dedicat și evenimentului Umor la Gura Humorului, Festival Internațional de Grafică Satirică și Literatură Umoristică, aflat la ediția cu nr.33.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 159
Cuvinte cheie: Gura Humorului
ioana rata

Adaugat in urma cu 296 zile, 27 Iun. 2023

Adaugat de ioanarata@gmail.com

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

  • Ai ceva de zis?

    .