poze expo tuning

Expo Tuning

Suceava , Suceava. Sâmbătă 6 Februarie 2010 10:00
Shopping City

Categorii: Alte Evenimente

În perioada 1-6 Februarie 2010, Shopping City Suceava şi Fritz4Tuning te invită la Expo Tuning.

Autoturismele prezentate vor oferi sucevenilor posibilitatea să descopere ce se poate realiza, cu o intervenţie autorizată, în domeniul puterii motoarelor, a designului interior sau exterior şi al instalaţiilor de sonorizare pentru autoturisme.

Tuningul auto nu înseamnă neaparat schimbarea aspectului maşinii în ceva foarte agresiv, o masina umflată cu praguri, prize de aer, spoilere, eleroane exagerate. Fie că aleg modificarea exteriorului sau interiorului, oferindu-i o tentă mai sportivă sau mai extravagantă, creşterea puterii motorului prin diverse mijloace sau un sound mai puternic, toţi au o pasiune comună: maşinile.

Vedetele Expo Tuning Shopping City Suceava sunt un Nissan 350 Z GTT şi un Porsche Boxster S, membre ale Clubului GTT Racing Braşov. Maşinile sunt spectaculoase atât prin designul exterior şi interior, cât şi prin modificările de performanţă. Categoria Car-Audio este reprezentată de un Renault Clio, cu un sistem audio ce produce 150 de decibeli şi un Seat Leon, ce a câştigat numeroase premii la categoria Best Sound Sistem. Câştigătoare la categoriile Best Exterior la numeroase concursuri de profil sunt Opel Tigra (Botoşani) şi BMW E60 (Suceava).
Intrare libera.
*sursa:http://orasulsuceava.ro/expo-tuning?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+OrasulSuceava+%28Orasul+Suceava%29&utm_content=Google+Reader

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1040
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5186 zile, 03 Feb. 2010

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Suceava
suceava blues festival

Suceava Blues Festival

Suceava, Suceava. 5 Iul 2024 - 7 Iul 2024
zilele sucevei 2024

Zilele Sucevei 2024

Suceava, Suceava. 21 Iun 2024 - 23 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .