poze  lecturi urbane suceava citeste

"Lecturi Urbane-Suceava Citeşte"

Suceava , Suceava. Sâmbătă 26 Martie 2011 14:00
Shopping City

Categorii: Alte Evenimente

In cadrul complexului comercial, pe aleea din faţa Alexandria Librării.

Suceava Citeste …din nou pe 26 martie, de la ora 14.00, când Alexandria Librării şi Shopping City Suceava va organiza a doua ediţie “Lecturi Urbane-Suceava Citeşte”, în cadrul complexului comercial, pe aleea din faţa Alexandria Librării.
11 decembrie 2010 a fost prima ediţie Lecturi Urbane-Suceava Citeşte, atunci când peste 200 de copii, adolescenţi, cadre didactice sau personalităţi locale şi-au dat întâlnire cu CARTEA în faţa librăriei Alexandria din Shopping City Suceava într-o încercare de a arăta tuturor că Suceava poate progresa prin lectură. A fost un experiment inedit care trebuia să se transforme în tradiţie, reuşind la vremea respectivă să colecteze şi să dăruiască celor prezenţi la eveniment în jur de 400 de volume.

Astfel, începând din 10 martie sucevenii sunt aşteptaţi în locaţiile partenere, să DONEZE O CARTE. Cărţile primite vor fi inscripţionate cu însemnele proiectului: “Lecturi Urbane-Suceava Citeşte. Citeşte şi dă mai departe!” şi apoi vor fi DĂRUITE celor prezenţi în “Parcul Lecturi Urbane” pe 26 martie.

Mai multe detalii: http://www.newsbucovina.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 525
andra elena

Adaugat in urma cu 4339 zile, 14 Mar. 2011

Adaugat de salexandra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1700

  • Ai ceva de zis?

    .