poze se lanseaza primul magnificus plaza
poze se lanseaza primul magnificus plaza

Se lanseaza primul Magnificus Plaza

Suceava , Suceava. Marţi 27 Iunie 2017 16:00

Categorii: Alte Evenimente

Se lanseaza prima unitate din cadrul francizei nationale de sali de evenimente Magnificus Plaza

Bucuresti, 27 iunie 2017. Magnificus Plaza va deschide in luna mai 2018, prima unitate din cadrul retelei nationale de sali de evenimente in sistem de franciza, un concept nou pe piata romaneasca. Proiectul va fi dezvoltat in urma unei investitii de 1 milion de euro si va fi situat in orasul Suceava, la circa 6 kilometri de Cetatea de Scaun. Cladirea va avea doua saloane, cu o capacitate de circa 700 de persoane, aici putand fi organizate mai multe tipuri de evenimente: nunti, botezuri, baluri, simpozioane, intruniri de afaceri, sedinte, conferinte, petreceri de companie etc. Clienti din Bucuresti, dar si din alte orase ale tarii, se vor putea bucura de un cadru select, dar si de peisajele deosebite din zona Bucovinei.

Magnificus Plaza Suceava se va intinde pe o suprafata de 900 m2 si va beneficia de o parcare generoasa de circa 2.000 m2, si de serviciile a 25 de angajati. Clientii care isi vor organiza evenimentele aici vor avea posibilitatea sa se cazeze la hotelul care va fi construit in apropiere si care va avea camere de patru si cinci stele. Stilul arhitectural este unul avangardist, inovator, cu influente futuriste si o mare concentrare pe detalii. Elementele de design interior vor fi de influenta italiana, iar spatiile mari si aerisite, vor fi decorate dupa un concept ce graviteaza in jurul ideii de ecologic. Scaunele si mesele vor fi din lemn masiv, iar tapiteriile lucrate manual. Tesaturile si materialele folosite vor fi in majoritate organice: lemn, piatra, bronz, cupru, tesaturi naturale. Incaperile vor fi decorate cu plante care vor inviora si adauga un plus de rafinament atmosferei. Cele doua saloane unde vor fi putea fi organizate evenimentele, King si Queen, sunt concepute pentru a se impune prin eleganta si pentru a asigura tot confortul. Capacitatea salonului King este de 500 de locuri pe scaune si 600 in picioare, iar a salonului Queen, de 150 de locuri pe scaune si 200 in picioare.

„Am decis sa construim un salon de evenimente ultramodern, care sa exceleze prin calitatea serviciilor si printr-o ambianta eleganta, in care predomina elemente naturale. Am pus accentul pe materialele organice, de la cele folosite la piesele de mobilier, pana la plantele pe care le vom folosi din plin si care vor decora in numar mare saloanele. Avem deja evenimente rezervate pentru unitatea din Suceava si sunt sigur ca, odata inaugurata, va fi o dovada clara a reusitei acestui concept unic. Am finalizat fundatia, iar anul viitor, probabil ca la inceputul lunii mai, vom fi gata sa ne intampinam primii clienti”, a declarat Ciprian Gafincu, Manager General Magnificus Plaza.

Toate materialele ce vor fi folosite pentru realizarea decorurilor vor fi aduse din Italia, iar luminile ce vor fi proiectate de cele 12 spoturi luminoase rotative, pe peretii tapisati si pe pardoseli, au fost special gandite pentru a crea efecte deosebite ce vor amplifica atmosfera festiva. Stilul decorativ, arhitectura avangardista, culorile, designul interior orientat spre materiale organice, toate acestea sunt marca inregistrata a conceptului francizat. Magnificus Plaza Suceava a fost proiectat de catre arhitecta Theodora Andronic, sub supervizarea lui Mircea Daneasa, artist plastic sucevean.

Proiectul de franciza este gata de a fi implementat, putandu-se deja incheia contracte cu potentiali parteneri. Taxa de franciza se ridica la 29.000 de euro, iar investitia minima porneste de la 550.000 de euro, fara a include si terenul in acest cost. Francizatul trebuie sa detina un fond de lichiditati de 50.000 de euro, care sa poata asigura operarea in primele luni de la inaugurare. De asemenea, va exista si o taxa de 15.000 de euro destinata promovarii si actiunilor de marketing in vederea deschiderii. Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati: www.magnificus.ro, precum si pagina de Facebook, www.facebook.com/magnificusplaza. Standardele francizei Magnificus Plaza impun existenta unui teren de minimum 2,000 m2, care sa asigure si spatiu de parcare, o sala de evenimente de cel putin 500 m2 si conexiune la gaz sau curent trifazic de minimum 90 KW.

Franciza nationala Magnificus Plaza este membra a celei mai mari retele de francize din Romania, www.francizelacheie.ro, care opereaza restaurantele: Spartan, cel mai mare lant de restaurante din tara pe baza de carne rotisata, Hercule, Pytagora, Baba Cloanta, Transylvania Burger, prima franciza din Romania care comercializeaza burgeri copti pe plita. Din platforma francizelacheie.ro face parte si Magazinis.ro, magazin de materiale de constructii, finisaje si amenajari, cu o vechime de 20 de ani pe piata.

Magnificus Plaza este un proiect de tip franciza dezvoltat de catre compania SC California Holding SRL.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1176

Eveniment postat de organizator

zapodeanu mihai

Adaugat in urma cu 2467 zile, 27 Iun. 2017

Adaugat de united

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 93

Alte Evenimente din Suceava
concert trooper la suceava

Concert Trooper la Suceava

Suceava, Suceava. Sâmbătă 30 Martie 2024
suceava blues festival

Suceava Blues Festival

Suceava, Suceava. 5 Iul 2024 - 7 Iul 2024
zilele sucevei 2024

Zilele Sucevei 2024

Suceava, Suceava. 21 Iun 2024 - 23 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .