poze surprize iulius mall suceava

Surprize Iulius Mall Suceava

Suceava , Suceava. Marţi 15 Decembrie 2009 17:00
Iulius Mall

Categorii: Alte Evenimente

Zilnic, la ora 17, se extrage câştigătorul unui robot de bucătărie Philips şi al unui bon valoric de 300 lei.

Până în ziua de Ajun a Crăciunului, la Iulius Mall Suceava se strâng taloane pentru Tombola de Crăciun care are, şi în acest an, premii substanţiale. Marele premiu este un autoturism Volkswagen Polo (norocosul urmând a fi extras pe 24 decembrie), iar zilnic, la ora 17, se extrage câştigătorul unui robot de bucătărie Philips şi al unui bon valoric de 300 lei.Tot ce trebuie să facă vizitatorii şi clienţii Iulius Mall Suceava este să depună în urnă taloanele primite de la Centrul Info după ce prezintă bonuri fiscale de minim 100 lei.

De marţi şi până în data de 10 februarie 2010 se va derula Tombola Food Court Almondo. La cumpărături de mimim 50 lei, clienţii primesc o sesiune de patinaj gratuit la Ice Dream, arena de gheaţă recent inaugurată, pentru al doilea an consecutiv, la Iulius Mall. Restaurantele de la Almondo îşi fidelizează clienţii cu meniuri de post în valoare de 10 lei. În plus, aceştia primesc şi un calendar 2010.

Între 10 şi 31 decembrie, la Librăria Cărtureşti are loc prima ediţie de la Suceava a "Micului târg de cadouri deştepte". În ceainăria librăriei vor fi expuse produse culturale "cu suflet" (cărţi de design, albume de artă, cele mai bine vândute titluri în 2009, cărţi pentru copii, de bucate, în limba engleză, audiobook-uri, CD-uri multimedia şi DVD-uri, porţelanuri japoneze, aceesorii pentru ceai, instrumente de scris, podoabe de sărbători şi turtă dulce).

Parada lui Moş Crăciun a început sâmbătă şi se încheie pe 22 decembrie. Vestitele personaje ale iernii vor defila în Iulius Mall Suceava, vor cânta, vor dansa şi vor însoţi clienţii la cumpărături. Moş Crăciun are în suita de sărbătoare Crăciuniţe, elfi şi reni poznaşi şi veseli, care vor împărţi clienţilor bomboane.

Între 15 şi 18 decembrie, Direcţia pentru Protecţia Copilului şi Asistenţă Socială Suceava organizează în Iulius Mall o expoziţie cu vânzare de decoraţiuni de Crăciun şi Anul Nou realizate de copii din centrele de plasament din judeţ.

Andra colindă clienţii Iulius Mall Suceava pe 16 decembrie, la ora 19, pe scena de lângă food court-ul Almondo. A doua zi, Grupul Folcloric "Datina" şi Societatea Culturală "Ştefan cel Mare" Baia vor susţine un spectacol de colinde.

"Bradul de nota 10" va reprezenta premiul cel mare acordat, după o selecţie de 10 zile între tot atâtea licee din Suceava, elevilor care vor personaliza şi orna un brad după plac şi după buget. Până pe 22 decembrie, liceenii vor împodobi pomii de Crăciun, iar în Ajunul Crăciunului îi vor dona unor case de copii din Suceava.

Pe 15 decembrie este programat vernisajul unei expoziţii de icoane pe lemn cu tematică de Crăciun. Expune artista plastică Rodica Buşcu din Gura Humorului.

Între 17 şi 20 decembrie, Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, în parteneriat cu Iulius Mall, organizează a V-a ediţie a Târgului Cadourilor "Bucovina" 2009.

Târgul Colecţionarilor îi aşteaptă la o nouă ediţie, între 18 şi 19 decembrie, pe pasionaţii de obiecte cărora patina timpului le-a sporit valoarea. În zona Kidsland, va fi alocat un spaţiu generos pe care anticarii îl vor umple cu mobilă, patefoane, candelabre, tablouri, numismatică, piese de decor şi bijuterii.

Pe 18 decembrie, copii Centrului de Plasament "Colţ Alb" şi "Speranţa" vor susţine un concert de colinde, iar a doua zi, pe 19 decembrie, Grupul Folcloric Studenţesc "Arcanul" va colinda şi va interpreta obiceiuri de iarnă.

Sâmbătă, 19 decembrie, la ora 17, Librăria Cărtureşti continuă un proiect la care ţine foarte mult: "Pofteşti poveşti? Hai la Cărtureşti!". Înconjuraţi de cărţi şi lucruri minunate, aşezaţi comod pe perne, micuţii vor aluneca lin în lumea minunată a poveştilor, iar părinţii vor servi o porţie savuroasă de copilărie.

Prichindeii vor fi răsfăţaţi şi la acest sfârşit de săptămână, când Teatrul de Păpuşi "Puppet" îi invită, pe 20 decembrie, la ora 12, să descopere lumea fascinantă a poveştilor populare şi a basmelor.
*Sursa: newsbucovina.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 885
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5239 zile, 15 Dec. 2009

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Suceava
suceava blues festival

Suceava Blues Festival

Suceava, Suceava. 5 Iul 2024 - 7 Iul 2024
zilele sucevei 2024

Zilele Sucevei 2024

Suceava, Suceava. 21 Iun 2024 - 23 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .