poze reverberant waves evening

Reverberant Waves Evening

Suceava , Suceava. Sâmbătă 30 Octombrie 2010 20:00

Categorii: Cluburi si Discoteci , Muzica si Concerte

După Braşov şi Bucureşti, DonisArt poposeşte acum şi în Suceava! Reverberant Waves Evening este Seara Specială care va oferi oportunitatea participanţilor de a savura două recitaluri complet diferite, atît ca structură, cît şi ca interpretare.



LABURINTHOS este un proiect sucevean format din şase persoane ce s-au adunat acum mai bine de un an sub acelaşi acoperis muzical pentru a promova un concept nemaintîlnit pînă acum în România: Labyrinthine Bluewave. Cu multe influenţe din trupe underground, LABURINTHOS a reuşit să-şi contureze propria abordare muzicală, pe care doreşte să o împărtăşească cu toţi cei prezenţi, printr-un show greu de încadrat stilistic. O piesă se poate asculta deja pe MySpace (masterizată de Hupogrammos - DORDEDUH), urmînd ca altele să fie postate în săptămînile ce urmează. Aura melancolică aminteşte pe alocuri de THE 3rd AND THE MORTAL, dar se regăsesc pasaje şi din IN THE WOODS…, STILLE OPPROR, KAUAN sau NERONOIA. Mixul de voci lasă de cele mai multe ori locul unor pasaje foarte atmosferice, ghidate de un keyboard bombastic, care comunică inteligent cu solouri de chitară extrem de apăsătoare şi o baterie care se încăpăţînează a nu respecta nici un ritm clasic. Basul intervine rar într-un mod vizibil, dar cînd o face, dă acea sobrietate necesară unui sunet ce gravitează în jurul sferei dark.

DORDEDUH este trupa celor doi mentori din NEGURĂ BUNGET, Hupogrammos şi Sol Faur, care, în urmă cu un an, au pus bazele acestui superinteresant proiect transcendental black metal. Este, cu siguranţă, cea mai captivantă trupa autohtonă, de la care atît fanii vechiului NEGURĂ BUNGET cît şi cei mai noi din branşa metalică au foarte mari aşteptări. Interesul acestora s-a văzut la Bucureşti, la prima lor apariţie live, unde au venit şi mulţi jurnalişti de specialitate din întreaga Europă pentru a imortaliza evenimentul. După Echoes From Transcendence Evening din ianuarie, timişorenii colaborează din nou cu DonisArt, de data aceasta prezentînd oficial prima lor realizare, EP-ul Valea Omului, apărut la începutul lunii septembrie la label-ul german Prophecy Productions. Concertul acestora va dura peste 60 de minute, în care vor interpreta atît piese ce vor apărea pe noul album, dar şi secvenţe celebre pe care cei doi le-au compus în decursul anilor sub banner-ul NEGURĂ BUNGET. În formulă de sextet, alături de propriul sunetist, DORDEDUH pregăteşte fanilor un concert exploziv, un melanj inspirat între arsenalul clasic metalifer şi instrumente tradiţionale precum tulnicul, xilofonul, toaca…

Hupogrammos a cîntat o singură dată în Suceava, în urmă cu circa 15 ani, într-un concert memorabil pentru veteranii metal autohtoni, alături de Negru, cu proiectul WICCAN REDE, care ulterior s-a transformat în NEGURĂ BUNGET.

DORDEDUH va aduce tricouri personalizate, dar şi prima lor realizare, vinilul apărut în doar 500 de exemplare, dintre care jumătate s-a vîndut deja în regim de pre-order. După recital, trupeţii vor fi bucuroşi să stea de vorbă cu fanii de toate vîrstele despre muzica creată de ei şi nu numai.

Toţi participanţii la Reverberant Waves Evening vor avea posibilitatea de a pleca acasă cu CD-uri metal şi nu numai, oferite gratuit de organizatori prietenilor Serii Speciale. Mai mult, după terminarea celor două concerte, cei prezenţi vor putea vizualiza în premieră reprezentaţia integrală AGALLOCH, susţinută în urmă cu cîteva luni la Centrul Cultural Reduta din Braşov.

Evenimentul va avea loc sîmbătă, 30 octombrie, în Discotheque Vox, situată la subsolul Casei de Cultură din Suceava, accesul fiind permis începînd cu ora 20:00. Preţul unui bilet este de 20 de lei şi va putea fi achiziţionat la intrare.

Mai multe detalii: http://www.carteadenisip.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 863
Cuvinte cheie: Suceava
popadriana

Adaugat in urma cu 4958 zile, 22 Sep. 2010

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Suceava
suceava blues festival

Suceava Blues Festival

Suceava, Suceava. 5 Iul 2024 - 7 Iul 2024
zilele sucevei 2024

Zilele Sucevei 2024

Suceava, Suceava. 21 Iun 2024 - 23 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .