poze trupa the mono jacks la suceava

Trupa The Mono Jacks la Suceava

Suceava , Suceava. Vineri 26 Februarie 2010
Club Vox

Categorii: Cluburi si Discoteci , Muzica si Concerte

The Mono Jacks s-au format acum un an la initiativa lui Doru Trascau, liderul cunoscutei trupe de muzica alternativa AB4.

Abordarea lor muzicala descinde din curentul indie rock consacrat in Statele Unite de trupa Interpol. Liniile de chitara topesc tensiunea compozitiilor transmitand o caldura ce evoca ceva din sound-ul trupei Snow Patrol.

Cine ii asculta pentru prima oara descopera compozitii foarte bune transpuse live cu multa energie si eleganta de patru instrumentisti foarte talentati, cu o chimie muzicala evidenta.

Dupa mai bine de un an de munca in sala de repetitii si concerte in cluburile bucurestene, Mono Jacks au fost pregatiti sa intre in studio. Inregistrarile s-au desfasurat in studioul The Great Below sub indrumarea lui Andrei Robin" Proca (sound engineer) si Alessandro Marton (producer).

"Actiunea" este surprinsa intr-un interviu acordat BestMusic, ce poate fi urmarit in exclusivitate aici: www.bestmusic.ro

Piesele "Maria", "Push The Pedal" si "Superstitions" sunt deja disponibile spre auditie pe pagina de MySpace a trupei: www.myspace.com, intr-un preview - pana la finalizarea procesului de post-productie a inregistrarilor.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 849
Cuvinte cheie: Club , Concert , 2010 , rock , Evenimente Suceava
marcel s

Adaugat in urma cu 5189 zile, 09 Feb. 2010

Adaugat de marci

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2957

Alte Evenimente din Suceava
suceava blues festival

Suceava Blues Festival

Suceava, Suceava. 5 Iul 2024 - 7 Iul 2024
zilele sucevei 2024

Zilele Sucevei 2024

Suceava, Suceava. 21 Iun 2024 - 23 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .