poze mopedistii si motociclistii suceveni invitati la o dezbatere pe teme rutiere

Mopedistii si motociclistii suceveni, invitati la o dezbatere pe teme rutiere

Suceava , Suceava. Duminică 22 August 2010 10:30
parcarea Shopping City Suceava

Categorii: Conferinte si Seminarii , Jocuri si Concursuri

O dezbatere pe teme rutiere

Având în vedere numărul mare de accidente rutiere soldate cu victime, Şcoala de Şoferi „Auto-Sette” Suceava împreună cu Revista „Scooter Fun” Bucureşti, Serviciul Poliţiei Rutiere, Shopping City Suceava si Camera de Comerţ şi Industrie Suceava organizează duminică, 22 august 2010, de la ora 10:30, în parcarea Shopping City Suceava, o întâlnire cu sucevenii deţinători de mopede şi motociclete.

Evenimentul face parte din campania preventiv-educativă „Alege Viaţa!”, demarată pentru reducerea riscului rutier în rândul motocicliştilor şi mopediştilor, pentru conştientizarea necesităţii cunoaşterii şi respectării cu stricteţe a regulilor de circulaţie şi sensibilizarea conducătorilor auto privind existenţa în trafic a motocicliştilor şi mopediştilor.

Potrivit reprezentantului „Auto Sette”, Constantin Alecsa, la întâlnirea care va avea loc duminică vor fi dezbătute probleme pe teme rutiere iar cei prezenţi vor participa la concursuri de îndemânare. De asemenea, organizatorii le vor adresa sucevenilor întrebări din legislaţia rutieră, iar răspunsurile vor fi răsplătite cu premii.

Cei mici vor putea participa la un concurs de desene pe asfalt, cu tematică rutieră iar la sfârşitul manifestării se va forma o caravană care va traversa oraşul în vederea atenţionării conducătorilor auto că în trafic există şi vehicule pe două roţi.

La eveniment sunt aşteptaţi toţi cei care conduc sau vor conduce mopede şi doresc să afle noutăţi din legislaţia rutieră. Aşadar, bicicliştii nu ar trebui să lipsească de la Shopping City Suceava.

Sursa: www.newsbucovina.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 720
Cuvinte cheie: 2010 , dezbatere , Evenimente Suceava
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5053 zile, 16 Aug. 2010

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Suceava
suceava blues festival

Suceava Blues Festival

Suceava, Suceava. 5 Iul 2024 - 7 Iul 2024
zilele sucevei 2024

Zilele Sucevei 2024

Suceava, Suceava. 21 Iun 2024 - 23 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .