poze  jurnalist in 2010

"Jurnalist in 2010"

Suceava , Suceava. Miercuri 15 Septembrie 2010 10:00
Suceava

Categorii: Expozitii si Lansari de carte , Jocuri si Concursuri

Tema "Expozitiei Internationale de Grafica Satirica"



În cadrul "Festivalului de Satiră Bucovina 2010", Complexul Muzeal Bucovina invită caricaturiştii profesionişti şi amatori să participe la Expoziţia Internaţională de Grafică Satirică MONITORUL de Suceava, ediţia a IV-a, 2010. Potrivit secretarului manifestării Ovidiu Ambrozie Bortă (BOA) premiile expoziţiei sunt: Premiul MONITORUL de Suceava în valoare de 500 euro, o diplomă şi medalie de aur şi 3 menţiuni ce vor cuprinde câte o diplomă şi o medalie.

"Expoziţia Internaţională de Grafică Satirică are ca temă "Jurnalist în 2010". Ne adresăm tuturor caricaturiştilor profesionişti şi amatori indiferent de vârstă din întreaga lume. Aceştia pot trimite la concurs maxim 5 caricaturi ce trebuie să fie ataşat în format PDF sau DOC o scurtă prezentare a activităţii artistice, numele şi prenumele, adresa exactă, e-mail, fotografia şi CV-ul. Caricaturile trebuie trimise pe adresa de e-mail: contact@artboa.ro şi este necesar să fie cu o rezoluţie de minim 300 dpi şi format A4, realizate în oricare tehnică: alb-negru sau color, sau pe adresa Complexul Muzeal Bucovina Suceava, Str. Ştefan cel Mare, no. 33, Suceava, cod: 720003, România", a precizat Ovidiu Ambrozie Bortă (BOA).

Toate evenimentele legate de această expoziţie vor fi publicate în pagina web a cotidianului Monitorul de Suceava, www.monitorulsv.ro. Cotidianul Monitorul de Suceava îşi rezervă dreptul de a publica caricaturile din expoziţie în scop publicitar. Toţi artiştii care vor intra în salonul expoziţiei vor primi catalogul virtual al expoziţiei.

Cei care doresc să participe la această manifestare pot trimite caricaturile până pe date de 15 septembrie 2010, expoziţia urmând a fi deschisă publicului la Muzeul de Istorie Suceava, în luna noiembrie 2010. "Caricaturile trimise pot fi achiziţionate de publicul sucevean, de aceea trebuie notat preţul fiecărei lucrări originale pentru a primi contravaloarea caricaturii", a mai adăugat Ovidiu Ambrozie Bortă (BOA).

Membri Juriului sunt caricaturiştii Mihai Pânzaru Pim, George Licurici şi Ovidiu Ambrozie Bortă (BOA).
*Sursa: newsbucovina.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 796
Cuvinte cheie: Expozitie , satirica , 2010 , Evenimente Suceava
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5165 zile, 03 Mar. 2010

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Suceava
suceava blues festival

Suceava Blues Festival

Suceava, Suceava. 5 Iul 2024 - 7 Iul 2024
zilele sucevei 2024

Zilele Sucevei 2024

Suceava, Suceava. 21 Iun 2024 - 23 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .