poze  tunning show si adrenalina

"Tunning Show" şi adrenalină

Suceava , Suceava. Sâmbătă 26 Septembrie 2009 11:00
parecarea Shopping City Suceava

Categorii: Jocuri si Concursuri , Alte Evenimente

Sucevenii pasionaţi de tunning au prilejul să urmărească în acest weekend, în zilele de sâmbătă şi duminică, un spectacol "incendiar", organizat în parcarea Shopping City Suceava.

Primul eveniment de tunning, din primăvara acestui an şi demonstraţiile spectaculoase de drift au avut succes la public şi au atras organizarea unei alte acţiuni.

Potrivit organizatorilor, programul celor două zile de eveniment cuprinde: o expoziţie Auto şi de Tunning, în urma căreia vor fi premiate: Best 3 Cars, Best Exterior, Best Interior, Custom; competiţie de dBDrag - concurs de Sunet Car Audio şi Etapa Naţională de Drift.

În premieră, anul acesta în N-E ţării va fi organizată o competiţie de accelerare pe o distanţă de 402 m. Câştigătorii vor primi cupe, diplome şi premii din partea organizatorilor şi a Carrefour, Baumax, Toyota Suceava, Xtreme Audio-multimedia, Parbriz Center, Service Prompt.

Invitaţii speciali ai Tunning Show-ului sunt HAI & KNS - professional drifters şi Tengu - campion al Africii de Sud şi reprezentantul României în competiţiile internaţionale de drift. Tengu va fi prezent la Suceava cu un Nissan Skyline R33 de 500 cp, maşina cu care a câştigat campionatul din Africa de Sud. Drift-ul este considerat ca fiind unul dintre cele mai spectaculoase sporturi auto.

Pe toată durata evenimentului, atmosfera va fi întreţinută de Bibanu, cunoscut pentru colaborarile sale cu Puya şi Camuflaj.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 600
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 3617 zile, 24 Sep. 2009

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Suceava
bucovina rock castle 2019

Bucovina Rock Castle 2019

Suceava, Suceava. 23 Aug 2019 - 25 Aug 2019
alifantis fragileband turneul memorabilia

Alifantis & FragileBand - Turneul Memorabilia

Suceava, Suceava. Sâmbătă 26 Octombrie 2019
trooper strigat best of 2002 2019

Trooper - Strigat (Best of 2002-2019)

Suceava, Suceava. Sâmbătă 12 Octombrie 2019
  • Ai ceva de zis?

    .