poze weekend presarat cu concursuri si evenimente la iulius mall suceava

Weekend presarat cu concursuri si evenimente, la Iulius Mall Suceava

Suceava , Suceava. Sâmbătă 6 Februarie 2010 17:00
Iulius Mall

Categorii: Jocuri si Concursuri , Spectacole si Filme , Alte Evenimente

Pentru toate gusturile

Sucevenii pasionaţi de colecţii antice, de shopping la preţuri tentante sau cei care doresc să petreacă momente plăcute în compania familiei şi prietenilor pot face asta la Iulius Mall Suceava, pentru că aici vor avea loc la sfârşitul săptămânii o serie de evenimente distractive pentru toate gusturile.

Maratonul Dragostei începe la Iulius Mall Suceava în ziua de vineri şi aduce mii de premii pe bandă. Recordmanii zilei se califică în cursa pentru un weekend romatic la munte, iar îndrăgostiţii de shopping care fac cumpărături de minim 70 lei din magazinele Iulius Mall pot câştiga marele premiu: un dormitor Kalenda.

Tot începând de vineri, cei mici se joacă gratuit la KidsLand dacă părinţii fac cumpărături de peste 40 lei din magazinele cu articole pentru copii. KidsLand Club premiază clienţii Iulius Mall până pe 29 martie.

Societatea de Numismatică şi Filatelică Română, secţia Suceava, şi Iulius Mall invită bucovinenii la o nouă incursiune în lumea obiectelor cărora patina timpului le-a sporit valoarea. Zeci de anticari şi colecţionari din ţară şi din străinătate recreează, sâmbătă şi duminică, la parterul centrului comercial, un univers al trecutului. Şi de această dată, Târgul Colecţionarilor aduce nu doar fabuloase obiecte ale trecutului, dar şi poveştile manufacturării şi lungul lor drum din vremuri apuse.

Iulius Mall şi Palatul Copiilor Suceava îi aşteaptă cu idei, culori şi artă pe micuţii care se plictisesc, care au părinţi fără timp, bunici fără răbdare şi bone părăsite de inspiraţie. Sâmbătă, la ora 12, în zona Kidsland, la Atelierul de Creaţie copiii se vor distra, vor colora şi îşi vor face noi amici.

Pofteşti poveşti? Hai la Cărtureşti!: În fiecare sâmbătă, de la ora 17, în ceainărie se va servi un meniu complet de copilărie savuroasă.

Teatrul de Păpuşi "Puppet" oferă o reprezentaţie şi în acest weekend, la Kidsland. Duminică, la ora 12, prichindeii şi părinţii deopotrivă sunt poftiţi să descopere lumea poveştilor populare şi a basmelor, pusă în scenă de marionete iscusit mânuite.

Mall Mania, emisiunea preferată a împătimiţilor de shopping, entertainment şi stil, prezintă săptămânal (la posturile Plus TV, Intermedia Prima TV şi Antena 1) cele mai bune oferte din Iulius Mall Suceava. Recomandările de fashion, reţeta săptămânii şi retrospectivele evenimentelor din centrul comercial sunt prezentate de noua gazdă a emisiunii Mall Mania.
*Sursa: www.newsbucovina.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 755
Cuvinte cheie: 2010 , copii , Evenimente Suceava
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5168 zile, 03 Feb. 2010

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Suceava
concert trooper la suceava

Concert Trooper la Suceava

Suceava, Suceava. Sâmbătă 30 Martie 2024
suceava blues festival

Suceava Blues Festival

Suceava, Suceava. 5 Iul 2024 - 7 Iul 2024
zilele sucevei 2024

Zilele Sucevei 2024

Suceava, Suceava. 21 Iun 2024 - 23 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .