poze de valentine s day la shopping city suceava este sarbatorita dragostea

De Valentine's Day, la Shopping City Suceava este sarbatorita dragostea

Suceava , Suceava. Duminică 14 Februarie 2010 13:00
Shopping City

Categorii: Jocuri si Concursuri , Spectacole si Filme , Targuri

De Valentine's Day, Shopping City Suceava răsplăteşte dragostea pentruă shopping



Începând cu ora 13:00, în zona Food a complexului comercial va fi amplasată Roata Norocului. Pentru a răsplăti dragostea pentru shopping, toţi cei care participă la Roata Norocului vor primi diverse premii, în valoare totală de 3000 de euro: vouchere de cumpărături de 100 lei valabile in magazinele participante, vouchere de cumpărături de 10 lei valabile în Food Court (KFC, Taco Loco, Bourbon Cafe, Sueta Cafe), cadoul Shopping City Suceava (bijuterii şi accesorii), prosoape EuroConf, CD-uri cu muzica şi DVD-uri cu filme de dragoste, oferite de Media Galaxy.

Cuplurile de îndrăgostiţi îşi pot declara dragostea în fata Sfântului Valentin prin încheierea unui legământ de dragoste. Cu sprijinul Asociaţiei Artiştilor Fotografi Suceava, sucevenii vor avea parte de diverse concursuri şi premii.

Magazinele din Shopping City Suceava oferă posibilitatea alegerii cadoului potrivit pentru persoana iubită

La Media Galaxy, Flanco şi Librăriile Alexandria se găsesc CD-uri cu muzică sau DVD-uri cu filme de dragoste, iar din magazinele de decoraţiuni sucevenii pot să aleagă zeci de produse specifice sărbătorii iubitii,Valentine's Day.

Seturi de lenjerie intimă, care pot fi un cadou special pentru doamne, se găsesc în Insense, Jolidon sau Ani's Lingerie. Cei care se gândesc la o cerere în căsătorie, găsesc inele de logodnă pentru toate gusturile la magazinele Stil Biju, Sabrini şi Splend'or. La insula de cadouri, dragostea poatefi personalizată.

În catalogul Carrefour sunt oferte speciale şi preţuri imbatabile la zeci de produse, iar în perioada 10 - 14 februarie, sucevenii pot participa la Tombola prin SMS, special organizată pentru Ziua îndrăgostiţilor.
Până la sfârşitul sezonului de iarnă, cei pasionaţi de shopping pot profita de reducerile de preţuri pe care le oferă magazinele de îmbrăcăminte şi încălţăminte.

*Sursa: newsbucovina.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 797
Cuvinte cheie: Day , 2010 , Valentines , shopping , Evenimente Suceava
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5180 zile, 12 Feb. 2010

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Suceava
suceava blues festival

Suceava Blues Festival

Suceava, Suceava. 5 Iul 2024 - 7 Iul 2024
zilele sucevei 2024

Zilele Sucevei 2024

Suceava, Suceava. 21 Iun 2024 - 23 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .