poze elevii suceveni pasionati de grafica asteptasi sa participe la un concurs de afise

Elevii suceveni pasionati de grafica, asteptasi sa participe la un concurs de afise

Suceava , Suceava. Luni 10 Mai 2010
Complex Muzeal Bucovina

Categorii: Jocuri si Concursuri

Data limita: 10 mai.

Complexul Muzeal Bucovina şi societatea SoftKey S.R.L. organizează pentru elevii pasionaţi de grafica asistată de calculator, indiferent de vârstă, Expoziţia-Concurs, Afişul – între trecut şi prezent cu tema „Suntem cu o idee mai aproape de tine!”. Potrivit secretarului expoziţiei, artistul Ovidiu Ambrozie Bortă, vernisaj va avea loc la Muzeul de Istorie, pe data de 1 iunie 2010.

Organizatorii amintesc că data limită de trimitere a lucrărilor pentru concurs este 10 mai 2010. Secretarul expoziţiei, artistul Ovidiu Ambrozie Bortă a ţinut să precizeze miercuri, că la regulamentul concursului s-au adus o serie de îmbunătăţiri.

Participanţii pot realiza afişul pentru concurs în orice program specializat pentru grafică digitală (CorelDRAW, Adobe PhotoShop, etc) respectând tema propusă de către organizatori.

Tema propusă poate fi tratată compoziţional liber, nefiind restricţii privind modalitatea de interpretare a ei.

Formatul afişului trebuie să aibă dimensiunile de 40×30 cm, 600 dpi, JPEG (nu sunt acceptate alte formate). Lucrările trebuie să fie 100% originale, nu sunt admise decupaje, inserări de imagini din alte materiale, etc.

Participanţii pot participa la concurs cu o singură lucrare expediată pe adresa de e-mail contact@artboa.com şi trebuie însoţită de datele personale ale autorului: nume – prenume, adresa de e-mail, număr telefon, şcoala sau colegiul unde este elev, precum şi un scurt CV. Data limită de trimitere a lucrărilor este 10 mai 2010.

În cadrul vernisajului se vor acorda trei premii pentru cele mai bune lucrări clasate, stabilite de către un juriu abilitat. Astfel, Premiul I constă într-o Imprimantă A4 Jet Cerneală, Premiul II – Stick USB 8Gb iar Premiul III – MP4 Player 1Gb. Aceştia vor primi şi diplome. De asemenea, toţi concurenţii care vor avea afişe selectate pentru expoziţie vor primi diplome speciale.

Cu ocazia vernisajului va fi vernisat şi un grup de afişe vechi aflate în patrimoniul Complexului Muzeal Bucovina. Toate premiile sunt acordate de către co-organizatorul SoftKey, http://softkey.ro/.

Secretarul expoziţiei mai subliniază că organizatorii îşi rezervă dreptul de multiplicare şi de folosire în scop publicitar a lucrărilor aflate în concurs.


*Sursa: newsbucovina.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 698
Cuvinte cheie: grafica , 2010 , Concurs , Evenimente Suceava
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5118 zile, 21 Apr. 2010

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Suceava
suceava blues festival

Suceava Blues Festival

Suceava, Suceava. 5 Iul 2024 - 7 Iul 2024
zilele sucevei 2024

Zilele Sucevei 2024

Suceava, Suceava. 21 Iun 2024 - 23 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .