poze rhythm of the dance la suceava

RHYTHM OF THE DANCE la Suceava

Suceava , Suceava. Sâmbătă 25 Aprilie 2015 20:00
Casa de Cultura a Sindicatelor Suceava

Categorii: Muzica si Concerte , Spectacole si Filme

Campionii mondiali ai dansurilor irlandeze vin in primavara la Suceava!

Pe 25 aprilie 2015, sucevenii au ocazia sa vada live spectacolul Rhythm Of The Dance, oferit de Compania Nationala de Dansuri a Irlandei. Spectacolul se va desfasura la Casa de Cultura a Sindicatelor, si este organizat de Project Events.

Rhythm Of The Dance este un poem epic, ce descrie calatoria celtilor de-a lungul timpului. Puterea dansului si a muzicii va purta spectatorii intr-o calatorie fascinanta, dezvaluindu-le peisaje si panorame superbe din Irlanda. Acest spectacol dovedeste prin povestea celtilor si a druizilor, ca oamenii isi pot fauri singuri destinul cand sunt uniti si au teluri comune, toate acestea fiind redate si ilustrate printr-un show in care arta dansului, maestria, imaginatia si talentul dansatorilor se imbina perfect cu cele mai performante tehnici de sunet si lumina. Echipa formata din trei tenori, un band de muzicieni traditionali, peste 20 de dansatori – campioni mondiali la dans irlandez, pregateste un spectacol fascinant, pe care l-au vizionat deja 5 milioane de persoane din peste 50 de tari! Spectacolul are o durata de aproximativ 2 ore si esteo incursiune in lumea dansurilor traditionale celtice, un liant ce uneste vechea arta celtica si arta contemporana cu cele mai moderne tehnici si efecte speciale.

Rhythm Of The Dance este dovada ca talentul adaugat profesionalismului, valorii si tehnicii, genereaza un spectacol pe care oricine trebuie sa-l vada macar o data in viata!

Pret bilet: 200 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 513
Cuvinte cheie: Suceava
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 2131 zile, 24 Mar. 2015

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3588

  • Ai ceva de zis?

    .