poze  te bucuri ca esti femeie la iulius mall suceava

"Te bucuri ca esti femeie!", la Iulius Mall Suceava

Suceava , Suceava. Luni 1 Martie 2010 10:00
Iulius Mall

Categorii: Muzica si Concerte , Targuri , Alte Evenimente

- De 8 martie, trupa Taxi cântă pentru tinerele şi doamnele speciale din Bucovina -

Femeile vor fi răsfăţate o săptămână întreagă la Iulius Mall Suceava. Un ceas de marcă pentru damă şi 25 de pachete de înfrumuseţare se vor câştiga zilnic, prin tragere la sorţi, la cumpărături de minimum 70 lei pe un singur bon sau pe bonuri fiscale cumulate ale magazinelor din Iulius Mall Suceava.

Clientele se pot simţi adevărate prinţese moderne în fiecare zi a campaniei "Te bucuri că eşti femeie!". A fi elegantă nu înseamnă neapărat a purta haine luxoase. Înseamnă să emani şi frumuseţe. De aceea, Iulius Mall Suceava copleşeşte femeile cu produse rafinate între care abonamente fitness la Sport Center, cine romantice la restaurantul Aquarium, vouchere hairstyling şi manichiură la Bobo Studio, şedinţe make-up la Sephora, carduri la solar, cocktailuri Parisienne Café şi, cel mai râvnit premiu al fiecărei tombole, ceasul de damă Fossil de la Reaction.

Aşadar, de pe 1 până pe 8 martie, clientele Iulius Mall Suceava sunt sărbătorite şi tratate precum prinţesele. La fiecare tombolă participă nu doar femeile. Şi domnii pot câştiga aceste cadouri pentru domnişoarele sau doamnele speciale din viaţa lor.

Duminică, 7 martie, un inedit show de frumuseţe va defila pe catwalk la etaj în Iulius Mall Suceava. Carmen Style prezintă ultima "modă" în materie de hairstyling şi make-up. Pe podium vor defila şi colecţii vestimentare, de marochinărie şi accesorii ale unor magazine din centrul comercial. Next Level, Bellissima Fashion, Lady in White şi Terranova şi-au propus să aducă în prim-plan tendinţele de primăvară-vară ale anului.

Luni, 8 martie, de Ziua Internaţională a Femeii, între orele 16 şi 20, clientele Iulius Mall Suceava vor fi răsfăţate cu şedinţe de make-up gratuit oferite de Sephora, dar şi cu flori şi mărţişoare parfumate de la Avon şi Sephora. Ziua în care femeile speciale sunt sărbătorite cu mult fast la Iulius Mall se va încheia cu un superconcert al trupei Taxi. Începând cu ora 18, în centrul comercial vor răsuna celebrele acorduri ale melodiilor "Te văd în toate femeile" şi "Dragostea ca o pereche de pantofi".
*Sursa: newsbucovina.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1045
Cuvinte cheie: 2010 , Concert , Evenimente Suceava
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5164 zile, 28 Feb. 2010

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Suceava
suceava blues festival

Suceava Blues Festival

Suceava, Suceava. 5 Iul 2024 - 7 Iul 2024
zilele sucevei 2024

Zilele Sucevei 2024

Suceava, Suceava. 21 Iun 2024 - 23 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .