poze concert luna amara la suceava

Concert Luna Amara la Suceava

Suceava , Suceava. Vineri 25 Noiembrie 2016
31 Motor's Pub

Categorii: Muzica si Concerte

Luna Amară - lansare "Aproape" la Suceava

La cinci ani de la „Pietre în alb”, albumul care a marcat un apogeu de maturitate și complexitate în muzica Luna Amară, trupa clujeană revine cu un nou disc ieșit din orice tipare. „Aproape” este o colecție de șapte cântece într-un registru semi-acustic, păstrând amprenta lirică și muzicală a trupei dar ducând totul la un alt nivel. Turneul de lansare „Aproape” ajunge la Suceava vineri, 25 noiembrie, la 31 Motors Pub (str. Universității nr. 4)!

„În această toamnă ne-am decis să semnăm cu Universal Music România și să lansăm un nou material discografic. Albumul se numește Aproape, are 7 piese si nu știm precis dacă e un EP mai lung sau un LP mai scurt... Dacă v-a plăcut Don't Let Your Dreams Fall Asleep, atunci o să vă placă și Aproape, însă veți avea și una-două surprize... Turneul de promovare începe pe 15 octombrie, în cadrul evenimentului fEast de la Londra, și continuă în țară până în decembrie. Așteptăm cu nerăbdare să ne vedem la concerte!” – Mihnea Blidariu

Tracklist „Aproape”:
1. Aproape
2. Doar noi doi
3. Duși de val
4. Lampioane
5. Pene
6. Prea târziu
7. Prieteni călători

Haideți așadar la concertul de pe 25 noiembrie de la 31 Motors Pub din Suceava și fiți alături de Luna Amară la lansarea noului lor material discografic!

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/321925934830019/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 453
Cuvinte cheie: Suceava
ninja praetorianel

Adaugat in urma cu 1313 zile, 31 Oct. 2016

Adaugat de Praetorian

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1314

  • Ai ceva de zis?

    .