poze  parazitii in concert la club babylon din suceava

"Parazitii" in concert, la Club "Babylon" din Suceava

Suceava , Suceava. Vineri 9 Aprilie 2010 20:00
Club Babylon

Categorii: Muzica si Concerte

O serie de evenimente la Club Babylon o data cu venirea week-end-ului.

Clubul sucevean “Babylon” le-a pregătit sucevenilor şi în acest weekend o serie de evenimente, surprize şi concerte. Joi seară, studenţii suceveni se pot distra la “A.S.U.S Tequila Party”, o petrecere la care cei mai convenţionali şi mai petrecăreţi studenţi vor fi recompensaţi cu premii din partea casei. Toţi ceilalţi beneficiaza de o super ofertă la shot-urile de tequila. Petrecerea este organizată cu sprijinul A.S.U.S şi va fi întreţinută de rezidenţii clubului Babylon, DJ Cioco şi MC Dany.

Vineri seară, la “Babylon” va avea loc un super concert Paraziţii!
Trupa “vocal instrumentală” Paraziţii a luat fiinţă în anul 1994, fiind una dintre cele mai vechi trupe de hip-hop din ţară, având în prezent 3 componenţi: Cheloo, Ombladon şi Freakadadisk. De-a lungul anilor, Paraziţii au cântat în deschiderea concertelor celor de la Wu-Tang Killa Beez sau 50Cent şi sunt unii dintre puţinii hip-hop-eri români care au iniţiat o serie de proteste muzicale ca: “Jos Cenzura”, campania “AntiPlayback!” (moment de cotitură în showbiz-ul românesc, iscând multiple discuţii privind prestaţiile live are artiştilor) sau “Noi vrem respect!”, alături de grupul Realitatea Caţavencu, împotriva clasei politice. În 2006 şi 2007, trupa Paraziţii a fost desemnată trupa de hip-hop a anului în România.

Serile de sâmbată şi duminică se transformă în “Mistery Nights”. Clubul sucevean îi aşteaptă pe vizitatori cu petreceri cu cele mai sexy animatoare şi animatori, jocuri cu flacari, tunuri de confetti şi alte multe surprize. Petrecerea va fi întreţinută de rezidenţii clubului Babylon, DJ Cioco şi MC Dany.
Marţi seară, sucevenii se vor amuza copios la “Stand-Up in The City”, eveniment care îl are ca invitat de aceasta dată pe celebrul Costel, component al fostei trupe de stand-up comedy Deko.
Comedianul îi provoacă pe suceveni: “Ai curaj să te vezi asa cum esti în realitate? Să-ţi auzi cele mai intime gânduri dezvăluite în public?
Intra în lumea lui Costel, într-un show pentru oameni destupaţi la minte, care se vor astupa…de râs”.

*Sursa:newsbucovina.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 789
Cuvinte cheie: 2010 , Concert , petrecere , Evenimente Suceava
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5129 zile, 08 Apr. 2010

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Suceava
suceava blues festival

Suceava Blues Festival

Suceava, Suceava. 5 Iul 2024 - 7 Iul 2024
zilele sucevei 2024

Zilele Sucevei 2024

Suceava, Suceava. 21 Iun 2024 - 23 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .