poze valentine s day

Valentine's Day

Suceava , Suceava. Duminică 14 Februarie 2010 13:00
Shopping City

Categorii: Petreceri , Alte Evenimente

De Valentine's Day Shopping City Suceava răsplăteşte dragostea pentruă shopping.Începând cu ora 13:00, în Zona Food va fi amplasată Roata Norocului. Pentru a răsplăti dragostea pentru shopping, toţi cei care participă la Roata Norocului vor primi diverse premii: vouchere de cumpărături de 100 lei valabile în magazinele participante, vouchere de cumpărături de 10 lei valabile în Food Court (KFC, Taco Loco, Bourbon Cafe, Sueta Cafe), Cadoul Shopping City Suceava (bijuterii şi accesorii), prosoape EuroConf, CD-uri cu muzica şi DVD-uri cu filme de dragoste oferite de Media Galaxy.

Cuplurile de îndrăgostiţi îşi pot declara dragostea în faţa Sfântului Valentin prin încheierea unui legământ de dragoaste. Cu sprijinul Asociaţiei Artiştilor Fotografi Suceava le-am pregatit îndrăgostiţilor diverse concursuri şi premii.

Magazinele din Shopping City Suceava vă ofera posibilitatea alegerii cadoului potrivit pentru persoana iubită.

În Media Galaxy, Flanco şi Librăriile Alexandria puteţi alege CD-uri cu muzica sau DVD-uri cu filme de dragoste, iar în magazinele de decoraţiuni găsiţi zeci de produse specifice Valentine's Day. Seturi de lenjerie intimă, ce pot fi un cadou special pentru doamne, găsiţi în Insense, Jolidon sau Ani's Lingerie, iar dacă vă gândiţi la o cerere în căsătorie, vizitaţi magazinele Stil Biju, Sabrini şi Splend'or pentru a alege inelul de logodnă. La insula de cadouri vă puteţi personaliza dragostea.

În catalogul Carrefour găsiţi oferte speciale şi preţuri imbatabile la zeci de produse, iar în perioada 10-14 Februarie 2010 puteţi participa la Tombola prin SMS special organizata pentru Ziua Îndrăgostiţilor.

Până la sfârşitul sezonului de iarnă puteţi profita de reducerile de preţuri ce vor fi în magazinele de îmbrăcăminte şi încălţăminte.
*Sursa:http://orasulsuceava.ro/valentines-day-2?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+OrasulSuceava+%28Orasul+Suceava%29&utm_content=Google+Reader

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 468
Cuvinte cheie: Day , 2010 , Valentines , shopping , Evenimente Suceava
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 3541 zile, 11 Feb. 2010

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Suceava
alifantis fragileband turneul memorabilia

Alifantis & FragileBand - Turneul Memorabilia

Suceava, Suceava. Sâmbătă 26 Octombrie 2019
dirty shirt motor s pub

Dirty Shirt / Motor's Pub

Suceava, Suceava. Sâmbătă 26 Octombrie 2019
expo sanatate din natura iulius mall suceava

Expo Sănătate din Natură - Iulius Mall Suceava

Suceava, Suceava. 7 Nov 2019 - 10 Nov 2019
conferinta emotiile si boala cu edith kadar la suceava

Conferinta „Emotiile si Boala” cu Edith Kadar la Suceava

Suceava, Suceava. 1 Nov 2019 - 1 Nov 2019
  • Ai ceva de zis?

    .