poze saptamana plina de evenimente la iulius mall suceava

Saptamana plina de evenimente, la Iulius Mall Suceava

Suceava , Suceava. Vineri 21 Mai 2010 10:00 - Joi 15 Iulie 2010
Iullius Mall

Categorii: Petreceri , Spectacole si Filme , Alte Evenimente

Expoziţii de artă vizuală, competiţii pentru prichindei şi pentru cei mari, cadouri de onomastică, târg cu podoabe..

Foarte multe evenimente la Iullius Mall, atat saptamana aceasta , cat si pana pe data de 15 iulie.
Va asteptam cu drag. Mai jos, aveti programul cu cele mai importante momente in care sa va distrati.

Dacă este marţi sau joi, atunci se joacă table în Iulius Mall. Clubul Sportiv „Nord Arena” şi Direcţia pentru Sport Suceava caută, până pe 15 iulie 2010, cei mai norocoşi şi buni strategi. „Campionatul Judeţean de Table” a pus în joc premii de sute de lei. Înscrierile se fac în aceleaşi zile, de la ora 16, iar zarurile se aruncă o oră mai târziu.
Vineri, 21 mai, clienţii care îşi aniversează ziua numelui sunt aşteptaţi la Centrul Info pentru un dar din suflet. De „Sfinţii Constantin şi Elena”, Iulius Mall Suceava le oferă şampanie pentru a sărbători alături de cei dragi.

Sportacus şi Ştefania vin din „Orăşelul Leneş” la Iulius Mall Suceava. Turneul naţional „Fii activ cu Sportacus!”, demarat de Gazeta Sporturilor, continuă sâmbătă şi duminică, 22 şi 23 mai, de la ora 12, cu spectacole live dedicate celor mici, interactive. La KidsLand, Sportacus şi Ştefania vin plini de energie să înveţe copii să aleagă un mod sănătos de viaţă şi să facă sport pentru dezvoltarea armonioasă. La cele două întâlniri sunt aşteptaţi copiii care îndrăgesc aventurile palpitante şi personajele din filmul „Orăşelul Leneş”, care iubesc sportul sau au ca deviză: „Fructele şi legumele sunt bomboanele sport”. Intrarea este gratuită.
Tot sâmbătă şi duminică, artizanii se întâlnesc din nou cu pasionaţii genului din Bucovina. Podoabe, genţi, accesorii şi chiar obiecte mici de decor, unicate, sunt meşterite exclusiv de mână, din materiale ecologice sau cu consum redus de energie. Piese de rezistenţă la Târgul de Obiecte Handmade au devenit cerceii, inelele, broşele, diademele şi colierele croşetate din bumbac colorat sau cele din împletituri de cânepă, căutate fiind şi cele realizate din lemn, cupru sau materiale reciclabile: ghinde, fistic, alune de pământ, conuri de brad etc.
Deja tradiţie, Librăria Cărtureşti îi găzduieşte pe micii şi talentaţii povestitori în fiecare sâmbătă. Pe 22 mai, de la ora 17, adulţii sunt poftiţi să servească un meniu complet de copilărie savuroasă. Dacă „Pofteşti poveşti? Hai la Cărtureşti!”.
Până duminică, rămân expuse şi picturile artistei Doina Vianora Catargiu, aduse în Iulius Mall cu sprijinul Societăţii Artiştilor şi Amicilor Artelor Plastice din Bucovina, Cenaclului de Artă Plastică „Dimitrie Loghin” Suceava şi Asociaţiei Culturale Româno-Franceze „Nova Bucovina”.

„Află-ţi greutatea ideală!” la Centrofarm. Până la sfârşitul lunii iunie, specialişti în nutriţie şi boli cauzate de obezitate vor testa gratuit clienţii Iulius Mall Suceava pentru a le determina Indicele de Masă Corporală. De luni până sâmbătă, între orele 16 şi 20, persoanele interesate pot primi consiliere gratuită, materiale documentare şi sfaturi adecvate eventualelor probleme de sănătate depistate. Greutatea influenţează sănătatea, de accea Centrofarm se dedică informării, educării şi responsabilizării populaţiei.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1098
Cuvinte cheie: 2010 , Petreceri , Evenimente Suceava
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5061 zile, 21 Mai. 2010

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Suceava
concert trooper la suceava

Concert Trooper la Suceava

Suceava, Suceava. Sâmbătă 30 Martie 2024
suceava blues festival

Suceava Blues Festival

Suceava, Suceava. 5 Iul 2024 - 7 Iul 2024
zilele sucevei 2024

Zilele Sucevei 2024

Suceava, Suceava. 21 Iun 2024 - 23 Iun 2024
  • Cum a fost?
    andra elena
    salexandra   25 Iun. 2010, 13:55:38

    Vreau sa va spun ca cei de la Centrofarm au fost foarte draguti cand am fost la ei. Au stat la dispozitia mea pe tot parcursul prezentei mele acolo. Le multumesc prin intermediul dv.!


    .