poze lectia de iluzionism la auditoriumul joseph schmidt

Lecţia de iluzionism la Auditoriumul Joseph Schmidt

Suceava , Suceava. Sâmbătă 2 Iunie 2012 17:00

Categorii: Spectacole si Filme

Sambata, 2 Iunie 2012, incepand cu ora 17:00, Auditoriumul Joseph Schmidt din cadrul Universitatii Stefan cel Mare Suceava te invita la spectacolul de teatru Lectia de iluzionism.

Un eveniment teatral în premieră absolută la Rădăuţi şi Suceava, spectacolul Lecţia de iluzionism, după Teatru descompus de Matei Vişniec, în regia lui Octavian Jighirgiu, prezintă publicului rădăuţean şi sucevean treisprezece module despre metafizicul fiinţei umane, care prind viaţă în interpretarea actorilor Laura Bilic – câştigătoarea premiului pentru Cea mai bună actriţă la Gala Tânărului Actor HOP, Mangalia, 2010 şi Octavian Jighirgiu, actor, regizor si profesor la Universitatea de Arte George Enescu Iasi, câştigător al Premiului UNITER pe anul 1996 şi Diploma Şcolilor de Teatru pentru spectacolul Bine, mamă, da’ ăştia povestesc în actu’ doi ce se-ntâmplă-n actu’ntâi de Matei Vişniec – 1997. Octavian Jighirgiu deţine şi Premiului pentru cel mai bun rol masculin la Festivalul Studenţesc de Teatru de la Sibiu, pentru rolul GRUBI din piesa Bine, mamă, da’ ăştia povestesc în actu’ doi ce se-ntâmplă-n actu’ntâi de Matei Vişniec – 1995, precum şi Premiul al II–lea pentru interpretare masculină la Festivalul Studentesc de Teatru Primul Rol Iaşi, pentru rolurile fiul, tatăl, soțul din piesa Caii la fereastră de Matei Vişniec – 1996. Octavian Jighirgiu a efectuat turnee în Serbia, Ucraina, Lituania, Austria, Germania, Franţa, Anglia, SUA, Republica Moldova, precum şi în numeroase oraşe din ţară. Din 1996 este membru UNITER. Între 1996 şi 1999 a fost distribuit în mai multe roluri în filme produse de casele de film Atlantis Film şi Parafilm, Bucureşti.

Evenimentul se desfăşoară sub egida Clubului Rotary Suceava Bucovina, care implineşte la începutul lunii iunie zece ani de existenţă.

Mai multe detalii: http://orasulsuceava.ro

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 4346 zile, 31 Mai. 2012

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Suceava
suceava blues festival

Suceava Blues Festival

Suceava, Suceava. 5 Iul 2024 - 7 Iul 2024
zilele sucevei 2024

Zilele Sucevei 2024

Suceava, Suceava. 21 Iun 2024 - 23 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .