poze spectacol ma mut la mama

Spectacol:" Mă mut la mama"

Suceava , Suceava. Marţi 27 Aprilie 2010 20:00
Club Babylon

Categorii: Spectacole si Filme

Marţi, 27 Aprilie 2010, Club Babylon Suceava te invită la spectacolul de teatru Mă mut la mama de Andreas Petrescu şi un pic Gabriel Fătu.




Doi fraţi, cu vârste apropiate de 30 de ani, unul părăsit de soţie, iar celălalt înşelat de iubită, hotărăsc să se reîntoarcă acasă la mama, pentru a continua să traiască partea cu copilăria. Mama, văduvă fiind, deşi e singură în casă, are un iubit. L-a cunoscut la facultate, mama e… stundetă! Când apar băieţii acasă, apar şi conflictele. În primul rând apar gelozii pe dormitor, fiecare are senzatia că mămica îl iubeşte mai mult pe celălalt, iar ideea că mama are un iubit, că şi ea are dreptul la dragoste, la viaţă, e de neconceput, în mintea celor doi: mama este mamă. Şi atât!

O comedie tristă, o poveste veselă, optimistă, dar cu accente tragice, o bucăţică ruptă din viaţa de familie a noastră, a tuturor, despre ceea ce ar putea însemna o familie fericită. Sau, drumul spre idealitate atunci când speranţa te învaţă să trăieşti frumos şi să te bucuri de fiecare clipă! Multe răsturnări de situaţie, fiecare încearcă să îşi marcheze teritoriul, dar, de fiecare dată, cu răbdare şi toleranţă, cu nervii întinşi, dar şi cu mult umor, totul se poate rezolva….

Scenografia: Iuliana Gherghescu. Regia: Gelu Colceag. Distribuţia: Adriana TRANDAFIR (mama), Andreas PETRESCU (Andrei – fratele mai mare) şi Gabriel FĂTU (Gabriel – fratele cel mic).

Compania de teatru D’AYA, binecunoscută pentru activitatea ei de zece ani, are ca presedinte onorific pe Pascal Bruckner şi îşi desfăşoară activitatea în mod special din 2006 în Lăptăria lui Enache şi pe terasa La Motoare. Producţiile regizate şi adaptate de Chris Simion ca Dragostea dureaza 3 ani, Hell, Oscar şi tanti Roz, Iubire confort 2 sunt printre piesele jucate şi susţinute de Trustul Academia Caţavencu.

*Sursa:http://orasulsuceava.ro/evenimente/2010/04/ma-mut-la-mama/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+OrasulSuceava+%28Orasul+Suceava%29&utm_content=Google+Reader

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 684
Cuvinte cheie: Club , spectacol , 2010 , Evenimente Suceava
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5138 zile, 22 Mar. 2010

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Suceava
suceava blues festival

Suceava Blues Festival

Suceava, Suceava. 5 Iul 2024 - 7 Iul 2024
zilele sucevei 2024

Zilele Sucevei 2024

Suceava, Suceava. 21 Iun 2024 - 23 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .