poze teatru divortul de aur tamara buciceanu botez

Teatru: "Divortul de aur" - Tamara Buciceanu Botez

Suceava , Suceava. Marţi 5 Octombrie 2010 19:00
Casa de Cultura a Sindicatelor Suceava

Categorii: Spectacole si Filme

Tamara Buciuceanu Botez revine in forma pe scena suceveana, in spectacolul "Divortul de aur"

Îndrăgita şi talentata actriţă româncă de teatru şi film, în vârstă de 81 de ani, va reveni pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor Suceava, marţi, 5 octombrie, începând cu ora 19.00, în spectacolul intitulat „Divorţul de aur”.

Reprezentaţia este semnată de Nae Cosmescu şi Sorin Petrescu, iar textul piesei a fost scris special pentru protagoniştii Tamara Buciuceanu Botez şi Sorin Frâncu, sub îndrumarea regizorului Nae Cosmescu.

Atmosfera din piesa de teatru „Divorţul de aur” este însufleţită de protagoniştii Tarsiţa (Tamara Buciuceanu Botez) şi Spirache Piteşteanu (Sorin Frâncu), ea coristă, el trombonist la Operetă, care se pregătesc să serbeze cu tâlc 50 de ani de la întemeierea căsniciei lor, împreună cu prietenii. Partea comică este că în ajunul evenimentului cei doi încep să îşi aducă tradiţionalele acuze ale unei relaţii de cuplu: înclinaţia lui către băutură, destrăbălare, şi ambiţiile exagerate ale ei, care îşi supraevaluează posibilităţile şi sfârşeşte prin a se hrăni din iluzii, în faţa televizorului. Dincolo de aceste răutăţi, cei doi arată că se iubesc prin gesturile şi tandreţea cu care se adresează unul altuia, prin reînnoirea jurămintelor făcute în urmă cu 50 de ani, sau prin felul în care îşi spun “Noapte bună!”

“Divorţul de aur” este în fond o frumoasă şi romantică poveste de dragoste, o situaţie de viaţă în care mulţi dintre noi se pot regăsi la un moment dat, aşadar piesa merită cu siguranţă vizionată.

Biletul costă 40 de lei, iar informaţii şi rezervări se pot obţine la numerele de telefon 0230/523.718 sau 0330/401.807.

*Sursa: newsbucovina.ro

Pret bilet: 40 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1370
Cuvinte cheie: Suceava
sandu

Adaugat in urma cu 4944 zile, 05 Oct. 2010

Adaugat de Unika

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1081

Alte Evenimente din Suceava
suceava blues festival

Suceava Blues Festival

Suceava, Suceava. 5 Iul 2024 - 7 Iul 2024
zilele sucevei 2024

Zilele Sucevei 2024

Suceava, Suceava. 21 Iun 2024 - 23 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .