poze la bucovina toamna se numara premiile

La "Bucovina", toamna se numără ... premiile!

Suceava , Suceava. Marţi 15 Septembrie 2009 10:00
Complexul Comercial "Bucovina"

Categorii: Targuri , Alte Evenimente

"Vara a trecută tricourile sunt purtate deja numai sub un pulover, sandalele au fost înlocuite cu pantofi, iar locul evantaiului a fost luat de umbrelă.

Numai că toate aceste modificări au adus cu sine o mulţime de neajunsuri: pantofii nu mai sunt la modă, bluzele cu mânecă lungă nu mai arată chiar ca noi, jeansii s-au tocit", acestea sunt motivele pentru care, potrivit departamentului de marketing al Complexului Comercial "Bucovina", sucevenii ar trebui să meargă la cumpărături.

Haine de sezon, încălţăminte care urmează noile trend-uri, accesorii de toamnă etc. - toate se află într-un singur loc, chiar în centrul oraşului. Complexul Comercial "Bucovina" îi aşteaptă pe suceveni cu o gamă variată de produse, pentru toate vârstele şi gusturile.

Pentru cumpărăturile făcute în magazinele din "Bucovina", clienţii primesc câte o bulina roşie care îi poate face câştigători. Este vorba despre o campanie cu premii care îi provoacă pe suceveni să acumuleze pe talonul de participare 20 de buline şi să intre astfel în cursa pentru cele 44 de premii puse în joc! Până pe 19 septembrie, când are loc marea tragere la sorţi, clienţii Complexului Comercial "Bucovina" mai au încă timp să achiziţioneze produsele dorite şi să primească bulinele norocoase. Cu cât vor depune mai multe taloane completate, cu atât vor avea mai multe şanse de câştig.

"Am completat până acum un talon cu cele 20 de buline. După ce am aflat de promoţie, am venit numai la "Bucovina" să fac cumpăraturi şi aşa am strâns bulinele. Sper să ies şi eu câştigătoare la final", spune una dintre participantele la campania "Ia-ţi bulina de la Bucovina".

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1161
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5016 zile, 14 Sep. 2009

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Suceava
festival bucovina motorfest 2023

Festival Bucovina Motorfest 2023

Suceava, Suceava. 11 Aug 2023 - 13 Aug 2023
festivalul de arta medievala tefan cel mare 2023

Festivalul de Artă Medievală Ștefan cel Mare 2023

Suceava, Suceava. 17 Aug 2023 - 20 Aug 2023
zilele ora ului suceava 2023

Zilele orașului Suceava 2023

Suceava, Suceava. 24 Iun 2023 - 25 Iun 2023
concert luna amara

Concert Luna Amara

Suceava, Suceava. Sâmbătă 24 Iunie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .