poze concurs interjudetean de postere si referate ecologice

Concurs interjudetean de postere si referate ecologice

Teleorman , Alexandria. Duminică 25 Aprilie 2010

Categorii: Conferinte si Seminarii , Jocuri si Concursuri , Alte Evenimente

Concursul interjudetean "Iubim natura"

Palatul Copiilor Alexandria va invita sa participati la concursul interjudetean de postere si referate ecologice \"Iubim natura\".Concursul este aprobat in calendarul activitatilor educative regionale si interjudetene 2010.Fara taxa de participare.
Concursul se adreseaza tuturor elevilor din scoli, Palate si Cluburi ale copiilor din clasele primare si gimnaziale, dar si cadrelor didactice care ii indruma in realizarea lucrarilor
.Concursul are doua sectiuni: 1. SECTIUNEA DE POSTERE(desene si colaje), vor fi realizate pe o coala A4 respectand tema concursului(tehnica de lucru la alegere) iar pe spatele lucrarii in dreapta jos se va trece pe eticheta: titlul lucrarii, numele si prenumele elevului, clasa, scoala, numele indrumatorului. La aceasta sectiune pot participa elevi din clase I- IV si V- VIII. Numarul maxim de lucrari: 2 pentru fiecare participant. La sectiunea postere ecologice lucrarile vor fi expediate impreuna cu fisa de inscriere pe adresa: PALATUL COPIILOR ALEXANDRIA, str. Av. Al. Colfescu nr. 18 – 20. localitatea Alexandria, judet. Teleorman pana la data de 25 aprilie 2010 data postei.
2. SECTIUNEA DE REFERATE-la aceasta sectiune pot participa elevi din clasele V- VIII cu referate in limba romana dar si in limba engleza respectand tema propusa.

Mai multe detalii: http://www.didactic.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1865
cris

Adaugat in urma cu 5149 zile, 15 Mar. 2010

Adaugat de _Cris_

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2544

  • Ai ceva de zis?

    .