poze moon light acoustic live cu blazzaj

Moon.Light Acoustic Live cu Blazzaj

Timis , Buzad. Sâmbătă 15 Septembrie 2018 22:00
The Village

Categorii: Muzica si Concerte

Moon.Light este un concept de evenimente muzicale caracterizate prin intimitate, imprieteneala, relaxare, distractie, dans si voie buna. Ingredientele principale sunt muzica acustica live, natura de jur-imprejur, aer liber si curat, caldura data de foc, lipsa completa a semnalului, hamace confortabile, mancare delicioasa, bauturi de soi si oameni faini.

Locația The Village este compusă din două zone distincte: the Village (unde vor avea loc evenimentele) și the Village Olympics (unde va fi amenajată zona de campare cu toate facilitățile aferente). Cele două locații se află una peste drum de cealaltă.

Accesul se va face începând cu ora 18. Check-Out a doua zi până în prânz.

Sesiunile acustice vor începe la ora 22 și se vor continua cu After Party susținut de Dj ai scenei timișorene.

Pentru a păstra acest cadru de intimitate, vom limita numărul de bilete la 400 pentru fiecare sesiune. Costul unui bilet este de 50 Ron și include accesul la eveniment și loc de campare.

Detalii despre eveniment se vor posta pe pagina de Facebook: Moon.Light.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Targul Cartii (Pasajul Latin), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Pret bilet: 50 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 831
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Buzad
lavi

Adaugat in urma cu 2061 zile, 28 Aug. 2018

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

  • Ai ceva de zis?

    .