poze bcr tenis partenera

BCR Tenis Partener®

Timis , Lugoj. Vineri 4 Septembrie 2009 12:00
Tenis Club Cernea,Insula Coltul Mic - Timişorii

Categorii: Sport si Excursii

BCR Tenis Partener® 4 - 6 septembrie

In perioada 4-6 septembrie, la Lugoj are loc primul turneu de tenis din acest oraş, organizat în cadrul circuitului BCR Tenis Partener®. Tenis Club Cernea pune la dispoziţia participanţilor trei terenuri de zgură ale bazei sportive de la adresa Insula Coltul Mic - Timişorii.
Cupa OTE Grup se va desfăşura pe niveluri de joc: tablou de 16 pentru nivelul 6 şi tablou de 24 pentru nivelul 7. Simultan, se va derula şi proba de dublu, unde s-au înscris deja perechi de nivelul 7 pentru un tablou de 16.
Câştigătorii şi finaliştii vor beneficia de premii oferite de sponsorii circuitului BCR Tenis Partener®: Continental Hotels, Rom Fracht, Wilson, Ciuc, Bucovina, adidas, Lacoste, Persil, Nutrizzia, Otter şi AVON.
Dezvoltat de Media Production Group în parteneriat cu BCR, sistemul funcţionează pe baza aderării voluntare şi include: o platformă online, http://bcr.tenispartener.ro, care facilitează comunicarea cu şi între cei înregistraţi; o serie de turnee de tenis care se vor desfăşura pe parcursul întregului sezon 2009 (mai-noiembrie) în cele mai importante oraşe din ţară, numai pentru jucătorii amatori înscrişi în circuit; beneficii atât pentru jucătorii înscrişi, cât şi pentru cluburile organizatoare de turnee, afiliate circuitului.

sursa:***www.ziuadevest.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 901
Cuvinte cheie: Tenis , bcr , partener , Evenimente Lugoj
gabriel lup

Adaugat in urma cu 5343 zile, 02 Sep. 2009

Adaugat de darude1979

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3547

  • Ai ceva de zis?

    .