poze prezentare gratuita si curs theta healing timisoara

Prezentare Gratuita si Curs THETA HEALING Timisoara

Timis , Timisoara. Vineri 4 Aprilie 2014 18:15 - Duminică 13 Aprilie 2014

Categorii: Alte Evenimente , Conferinte si Seminarii

ThetaHealing este o tehnica fascinanta, bazata pe lucrul asupra sentimentelor si convingerilor, accesand starea cerebrala Theta.

PREZENTARE GRATUITA - Timisoara 4 aprilie
Veti afla lucruri interesante despre aceasta tehnica, utila in orice domeniu al vietii, si veti fi uimiti de demonstratiile la care veti asista.
Intrarea libera, pe baza programarii locurilor.
INSCRIERI:
Tel: 0728 001 744
E-mail: timisoara.eventcity@gmail.com

CURSUL THETAHEALING® BAZA (11-16 aprilie) consta in 3 zile de inspiratie si indrumare si va aduce peste 20 de ore de lectii si exercitii, toate intr-o atmosfera pozitiva, plina de iubire, de care iti vei aminti cu siguranta.

Acum este momentul sa incepi sa faci acele transformari pozitive pe care ti le doresti atat de mult si pe care le meriti cu adevarat.

Creierul uman produce constant 5 tipuri de unde cerebrale: Beta, Alpha, Theta, Delta si Gamma si cu ajutorul tehnicii ThetaHealing accesam frecventa Theta, atingand o stare de relaxare profunda, meditativa, asa cum se intampla, atunci cand suntem pe punctul de a adormi. Din aceasta stare, operam schimbari in toate domeniile vietii noastre. Ne putem astfel reprograma, implementand noi convingeri si inlocuind acele programe ale mintii care ne conduc spre esec.

Dovezile stiintifice din domeniul fizicii cuatice, scot la iveala rolul magnific al gandurilor si emotiilor pozitive in vietile noastre, si totodata, felul in care, sanatatea fizica este afectata de ceea ce gandim si de calitatea emotiilor noastre. Invatam la acest curs, cum sa facem modificari, atat in planul mintii constiente, cat si la nivel de subconstient, suflet si la nivel istoric, inlocuind convingerile negative, cu unele benefice, care ne vor avantaja.

BENEFICIILE DVS.:

Puteti inlatura blocaje si elibera traume si dureri emotionale cu ajutorul ThetaHealing.
Orice fiinta umana dispune de calitati intuitive si de resurse deosebite prin care isi poate recrea viata sub toate aspectele ei. Cu ajutorul acestei tehnici, obtinem vindecare spirituala, emotionala si fizica, ii putem ajuta pe cei dragi si invatam cum sa manifestam ceea ce avem nevoie in planul material.
Tehnica va arata cum sa lucrati cu ceilalti, dar si cu propria persoana, pentru a accesa aceasta stare cerebrala, din care veti putea crea ceea ce va doriti si veti putea schimba realitatea.
Este de asemenea, o metoda minunata, prin intermediul careia mii de oameni si-au regasit misiunea in viata, sufletele pereche si inspiratia in cariera.
Prin studiu si practica va veti activa capacitati intuitive deosebite.
Este o tehnica rapida, care inlocuieste ani intregi de psihoterapie, rezolvand usor si eficient problemele.


CUPRINS:

Introducere in ThetaHealing
Ce este ThetaHealing
Efectul gandurilor asupra realitatii
Ce este starea cerebrala Theta?
Chakre
Capacitati intuitive
Conceptul Observatorului
Conceptul de Liber Arbitru
Vizualizarea
Imaginatia
Comanda
Conexiunea cu Creatorul
Meditatia ThetaHealing
Citiri si vindecari
Intreruperea energiei
Ce sa facem si ce nu
Autovindecarea
Vindecarea in grup
De ce nu se vindeca oamenii
Tehnica de lucru asupra convingerilor
Teste musculare
Scheme cu Nivelurile Convingerilor
Convingerile-cheie
Crearea sentimentelor
Tehnica de lucru cu sentimentele
Cele Sapte Planuri ale Existentei
Ingerii pazitori
Spirite nesupuse
Spirite decazute
Atacuri paranormale
Suflete pereche
Recuperarea partilor de suflet
Manifestarea
Citiri privind viitorul
Activarea ADN-ului
Inlocuirea genelor
Fantana tineretii
Despre moarte

Veti primi de asemenea:
- UN SUPORT CURS BAZA
- Cartea Viannei Stibal: INALTA-TE SI CAUTA-L PE DUMNEZEU, INALTA-TE SI LUCREAZA CU DUMNEZEU,
DIPLOMA DE TERAPEUT THETAHEALING®:

DIPLOMELE sunt eliberate si inregistrate oficial de Institutul de Cunoastere THInK®- SUA, cu serie si numar unic pentru fiecare participant si pentru fiecare curs ThetaHealing® si confera dreptul de a fi practician ThetaHealing la nivel national si international.

Despre trainer:

Nicoleta Popliceanu este Instructor ThetaHealing si terapeut spiritual, recunoscuta la nivel national, atestata ca bioenergoterapeut si a activat in domeniul practicii private la Timisoara dar si in alte orase importante din Romania si din strainatate.
A dezvoltat propriile tehnici si invataminte referitoare la coaching pentru a putea sa-si ajute clientii sa intre in legatura cu natura lor divina, fericita si nelimitata si sa treca dincolo de traumele si suferintele trecutului sau blocajele prezentului spre o experienta mai insemnata a vietii si a personalitatii. Gratie reputatiei ca terapeut, a aparut in unele emisiuni radio si a participat ca speaker la conferinte si evenimente de dezvoltare personala organizate in Romania. Calator de-a lungul lumii, nu inceteaza niciodata sa invete despre procesul vindecarii pe care doreste sa o aduca oamenilor si acestei planete.

"Am vazut cum cei care participa la acest training, vin in prima zi cu energia lor din viata de zi cu zi si cum, pana la sfarsitul pregatirii, pleaca simtind ca ceva plin de semnificatie s-a intamplat. La aceste grupuri de cursanti, legatura care se creeaza este una care face intreaga experienta de neuitat.

Multi oameni invata pentru prima data cum sa se iubeasca si simt ce inseamna sa fie acceptati si iubiti, deoarece energia de grup se transmite ca intr-o familie de suflete si asa se si spune, ca cei care ajung aici, apartin de aceeasi familie din planul astral.

Am avut cursanti care m-au iubit neconditionat si care ma iubesc in continuare si le multumesc pentru puritatea inimii lor si cred ca pentru mine, lectia iubirii nu se va incheia niciodata, deoarece tot timpul sunt surprinsa de cate un suflet care se apropie de mine cu caldura si generozitate.

Poti face din acesta participare un dar inimii tale, care isi doreste sa se vindece prin lectia iubirii, acceptarii si iertarii.

Vei invata cum sa te redescoperi si sa fii surprins de frumusetea din interiorul tau, de care te vei indragosti pentru totdeauna.

ThetaHealing este o poarta spre fericire si vei putea sa faci schimbari importante in viata ta cu ajutorul acestei tehnici."

PREZENTARE GRATUITA
Timisoara 4 aprilie, orele 18.20-20.30
Veti afla despre aceasta tehnica si veti fi uimiti de demonstratiile la care veti asista.
Intrarea libera, pe baza programarii locurilor.
INSCRIERI:
Tel: 0728 001 744
E-mail: timisoara.eventcity@gmail.com

Conditii prealabile de participare: nici una

CURS
Durata cursului: 3 zile

LOCATIE: se va comunica ulterior persoanelor inscrise.

Program CURS:
Vineri 11 aprilie 2014 : 17- 21
Sambata 12 aprilie 2014: 10-19
Duminica 13 aprilie 2013: 10-18

Pret CURS: 700 RON

INSCRIERI:
Tel: 0728 001 744
E-mail: timisoara.eventcity@gmail.com

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/701772163179054

Comenteaza pe Facebook
timisoara eventcity

Adaugat in urma cu 2198 zile, 25 Mar. 2014

Adaugat de Timisoara12066

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12

Alte Evenimente din Timisoara
the carnival timisoara 2020

The Carnival Timisoara 2020

Timis, Timisoara. 22 Mai 2020 - 24 Mai 2020
stand up comedy teo vio i costel despre ce vorbim

Stand Up Comedy - Teo, Vio și Costel - Despre ce vorbim

Timis, Timisoara. Duminică 5 Aprilie 2020
concert timpuri noi

Concert Timpuri Noi

Timis, Timisoara. Sâmbătă 11 Aprilie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .