poze mama fest timi oara eveniment marca work at home moms

Mama Fest Timișoara– eveniment marca Work at Home Moms

Timis , Timisoara. Sâmbătă 29 Iulie 2017 11:00 - Sâmbătă 29 Iulie 2017
AMBASADA, str. Anton Seiller nr. 2, Timișoara

Categorii: Alte Evenimente

Mama Fest Timișoara– eveniment marca Work at Home Moms

Asociația Work at Home Moms (http://wahm.ro/) invită mamele din Timișoara pe 29 iulie la un eveniment creat cu drag cu și pentru alte mame – Mama Fest – ediția de vară, o oază de bine și răsfăț pentru toată familia, într-un festival de mesteșuguri, artizanat și ateliere. Această ediție se va desfășura între orele 11:00 – 19:00 la Ambasada, str. Anton Seiller, nr. 2, Sala Mare, Timișoara.

În cadrul Mama Fest publicul va găsi produse și servicii oferite de mamele care lucrează de acasă alături de cei mici (jucării, haine, home&deco), ateliere proiecte îndrăzneţe, aflate la început de drum, dar şi afaceri de succes iniţiate de mame. Intrarea la târg este liberă.

Mamele din Baia Mare care își doresc să expună la Mama Fest se pot înscrie pe karola.ionita@wahm.ro iar programul va fi anunțat în curând pe pagina evenimentului.

Acest eveniment este încă unul din seria cu care WAHM întâmpină mamele în vederea specializării, respecializării și a atelierelor practice ce au ca scop căpătarea unor noi deprinderi binevenite pentru începerea unui nou drum profesional, fie el de acasă sau nu. De-a lungul timpului, asociația a mai derulat sesiuni de consiliere pentru creșterea propriei idei la nivel de afacere, mentorat antreprenorial, anunțuri de joburi, instrumente de promovare și vizibilitate și multe, multe alte idei pentru mamele întreprinzatoare.

Work at Home Moms este o inițiativă socială menită să susțină mamele cu idei și energie de lucru de acasă și pornește pe premisa că este extrem de important să modifice percepția pe care societatea o are despre femeile ce aleg să își petreacă cea mai mare parte a vieții în mijlocul familiei, acordându-le șansa de a înflori biologic, profesional și intelectual, făcând uitată eticheta de ”femeie casnică”.

Despre proiectele derulate de asociație puteți afla mai multe pe www.wahm.ro iar pentru parteneriate media și informații despre evenimente puteți scrie la anca.spiridon@wahm.ro.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1216355681809340/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 766

Eveniment postat de organizator

anca spiridon

Adaugat in urma cu 1043 zile, 18 Iul. 2017

Adaugat de Miranda14747

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 92

Alte Evenimente din Timisoara
curs autodesk inventor pro

Curs Autodesk Inventor Pro

Timis, Timisoara. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
trooper lanseaza strigat best of 2002 2019 la timisoara

Trooper lanseaza Strigat: Best of 2002 - 2019 la Timisoara

Timis, Timisoara. Sâmbătă 24 Octombrie 2020
curs adobe premiere pro

Curs Adobe Premiere Pro

Timis, Timisoara. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs adobe after effects

Curs Adobe After Effects

Timis, Timisoara. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .