poze telemaratonul sperantei editia a xx a

TELEMARATONUL SPERANŢEI, EDIŢIA A XX – A

Timis , Timisoara. Vineri 6 Decembrie 2013 18:15 - Sâmbătă 7 Decembrie 2013
Casa Tineretului, str. Aries nr 19 (zona Stadion)

Categorii: Alte Evenimente

Program special de televiziune cu scopul strangerii de fonduri materiale si banesti in sprijinul copiilor si tinerilor ce sufera de boli musculare si si neuromusculare progresive.

De 20 de ani, la fiecare început de decembrie, are loc o acţiune caritabilă ştiută, de-acum, de mai toţi timişorenii: Telemaratonul Speranţei.
Şi de această dată, timp de 2 zile, în perioada 6-7 decembrie 2013, prin strădania organizatorilor, membrii Fundaţiei "Laurenţiu Ciucur", copii şi tineri din judeţul Timiș, suferinzi de distrofie musculară şi neuromusculară progresivă, se bucură de un plus şi binemeritată atenţie, precum și de un binevenit sprijin.
La 20 de ani de existență, la Telemaratonul Speranţei se va organiza, tradiționalul program special de televiziune, cu scopul de a se strânge fonduri băneşti şi materiale. Timişorenii, şi nu numai, au posibilitatea să fie alături, prin donaţiile și prin gândurile bune, de copiii și tinerii afectaţi de o boală care presupune o îngrijire și un tratament speciale.
Acţiunea, care va fi găzduită de Casa Tineretului din Timişoara, cuprinde o seamă de activităţi.
De amintit, aici, spectacolul "Noi suntem prietenii voştri", susţinut de cei mai buni artişti din şcolile timişene, cât şi prezenţa unor interpreţi consacraţi, îndrăgiţi de publicul bănățean.
Iată programul telemaratonului ce va fi transmis de Televiziunea Europa Nova
-vineri, 6 decembrie 2013, intre orele 18.00-24.00
-sambata, 7 decembrie 2013 intre orele 12,00 - 24,00
În acest an, spectacolul școlilor "Noi suntem prietenii voştri” va avea loc în perioada 3 și/sau 4 decembrie, pe scena Casei Tineretului din Timișoara, și va fi transmis pe parcursul Telemaratonului.
Principalele obiective ale Telemaratonului Speranţei sunt:
să dăruiască ajutoare materiale şi băneşti cu ocazia sfintelor sărbători de la sfârşitul acestui an şi cele de anul viitor;
• să organizeze Tabăra de Distrofie Musculară 2014;
• să consolideze fondul special de ajutorare a familiilor din care fac parte copiii şi tinerii suferinzi, familii ajunse în situaţii social-economice deosebit de dificile;
• să achiziţioneze piese de schimb, consumabile şi să efectueze revizii la aparatele medicale din cadrul Fundaţiei "Laurenţiu Ciucur";
• să aloce fonduri pentru achiziţionarea de medicamente şi proteze pentru copiii şi tinerii sufernzi;
• să informeze opinia publică asupra gravelor probleme cu care se confruntă suferinzii de boli musculare şi neuromusculare.
• să promoveze comunicarea, contactul şi schimbul de informaţii în domeniu menite să evite pasivitatea actului medical, greşelile terapeutice şi atitudinea fatalistă în faţa distrofiei.
• să sensibilizeze comunitatea medicală şi să revizuiască atitudinea faţă de copilul cu boli neuromusculare, prin cunoaştere şi acceptare a particularităţilor pe care le presupune o astfel de categorie de copii.
Reamintim că Telemaratonul Speranţei oferă oricărei persoane fizice sau juridice posibilitatea de a ne fi alături, prin contribuţii materiale şi băneşti, după posibilitatea şi bunăvoinţa fiecăruia.
Firmele care doresc să devină sponsori ai Telemaratonului Speranţei, vor beneficia de spoturi publicitare ce vor fi difuzate pe parcursul manifestării.
Ofertele de sponsorizare se pot face contactând organizatorii la parterul Casei Tineretului din Timişoara sau la tel. 0256/483144.
Organizatorii Telemaratonului Speranţei sunt: Fundaţia "Laurenţiu Ciucur", Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş, Cons Electrificarea Instal Timişoara, Fundația Județeană pentru Tineret Timiș și Televiziunea Europa Nova.

COMITETUL DE ORGANIZARE

Mai multe detalii: http://www.telemaraton.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 671
Cuvinte cheie: Timisoara
casa tineretului

Adaugat in urma cu 3788 zile, 13 Nov. 2013

Adaugat de Casa Tineretului

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5

Alte Evenimente din Timisoara
stand up comedy cu mihai bobonete sfaturi de via a la timi oara

Stand up comedy cu Mihai Bobonete - Sfaturi de Viață la Timișoara

Timis, Timisoara. Sâmbătă 13 Aprilie 2024
targul de paste timisoara 2024

Targul de Paste Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 31 Mar 2024 - 6 Mai 2024
zilele studen ilor timi oarei 2024

Zilele Studenților Timișoarei 2024

Timis, Timisoara. 14 Mai 2024 - 16 Mai 2024
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .