poze workshop de constelatii familiale cu participarea extraordinara

Workshop de Constelatii familiale - cu participarea extraordinara

Timis , Timisoara. Duminică 19 Ianuarie 2014 10:00 - Duminică 19 Ianuarie 2014

Categorii: Alte Evenimente

Workshop introductiv - duminica, 19 ianuarie, orele 10:00 - 16:00

Workshop introductiv - duminica, 19 ianuarie, orele 10:00 - 16:00

Pentru ca workshopul de Constelatii familiale sustinut de D-na Paola Felici in noiembrie a avut rasunet si inca se discuta pe tema lui, pe tema demonstratiior de acolo, in ianuarie ne vom intalni din nou, intruun workshop similar, dar nu la fel. Pentru ca sunt multe demonstratii, fiecare unica si nu se poate repeta ceva ce a mai fost.

Avem onoarea, astfel, sa o avem pentru a doua oara in Timisoara pe Dr. Psih. Paola Felici (Italia) in 19 ianuarie, la inca 6 ore de Constelatii familiale.

Pot participa: psihologi, psihoterapeuti si orice persoana interesata de influenta familiei si stramosilor in povestea de viata proprie.

Descriere generala: Vindecarea sta in Sistemul Familiar si in Ordinea care o mentine

In intalnirile de Constelatii familiale, punerea in scena a familiei scoate la lumina legaturile cu originile si cu ceea ce ne tine “legati, prinsi, sedusi, conectati”. Purtati de o ” Fortă mai mare”, ascunsa la nivel constient, dar foarte vizibila partii noastre profunde, "rezonanta campului de informatii familiale" se lasa perceputa si vazuta in actiunile si sentimentele prin care persoanele care sunt cufundate in acesta se misca si descriu sentimente care nu le sunt proprii. Un membru al familiei exclus sau uitat, poate din cauza unui destin dificil, va cantari mult in destinul generatiilor pana cand nu va fi reinserat si nu va avea un loc in nucleul de apartenenta (un frate sau un logodnic disparut in razboi sau un copil mort la varsta frageda sau avortat de parinti, o femeie moarta la nastere etc), se intampla ca un alt membru al familiei din generatiile urmatoare sa-l inlocuiasca fara sa stie pe cel care a fost exclus si sa ii imite destinul manifestindu-i emotiile si simptomele sau incercind sa-l urmeze in moarte. Daca cineva nu si-a asumat responsabilitatea pentru o abatere grava, un copil mai apoi va incerca sa ispaseasca pentru aceasta vina, platind pretul cu sanatatea sa, cu fericirea sa, cu succesul sau in viata.

Prin intermediul punerii in scena a familiei, ies la iveala dinamicile ascunse care ne mentin legati de familia noastra si ne fac sa apartinem acelui grup, aceste dinamici ne imping sa punem in aplicare comportamente care conditioneaza atat viata noastra cat si sentimentele noastre, fara ca acestea sa ne apartina. Secretele care fac parte din povestea familiei noastre pot fi un puternic factor destabilizator al sistemului familial si ca urmare cineva (un membru al familiei) va trebui sa se impovareze cu a intruchipa aceste secrete (urmind poate un destin dificil), pana cand nu sunt scoase la lumina permitind poate sa fie gasita o solutie potrivita.

Tehnica constelatiilor familiare, permite punerea in scena a unui camp de influenta a propriei familii (camp constient/camp morfogenetic/ camp de informare).

Mod de lucru: alegand din grupul de participanti cateva persoane care reprezinta diversi membri ai familiei si dispunandu-i in spatiu in relatie unul cu altul. In acest mod, dupa locul pe care acestia il ocupa ca si membri substituiti ai familiei, pot fi aflate legaturile ascunse (cu cine suntem conectati), punctul in care actioneaza iubirea, secretele nerevelate, care sunt autoarele bunastarii sau bucuriei, bolii sau dizgratiei.

Terapeutul lucreaza in armonie cu fortele care actioneaza si conduc campul, pana cand ajunge la o stare de calm intre participanti, tensiunile dispar imediat si se ajunge atunci la o PACE pentru toti membrii.

In recunoasterea miscarii sufletesti care ne impinge sa ne reconciliem cu membrii familiei, se reintegreaza in grupul familial si aceia care au fost exclusi sau uitați. Solutiile bune ajuta la aflarea unui loc in grupul familial si in viata, liber de legaturi inselatoare. Acest lucru are un efect benefic asupra oricarui membru al sistemului familial, mai ales ca nu este necesar sa fie prezenti la lucrul cu constelatiile toti membrii familiei pentru ca sa aiba efect (lucrul si efectele sale se activeaza in campul familial profund, care prin rezonanta imbratiseaza toti apartinatorii in afara prezentei lor la grupul de lucru).

Tematica Workshopului:
Campul de Informare Familiala și Fizica Cuantică
Ordinea (Structura)
Apartenenta/ Precedenta
Compensatie/ Ispasire (Rascumparare)
Constiinta
Relatii de cuplu
Legaturile inselatoare
Sentimente primare si sentimente dobandite
Boli, Neplaceri, Privatiuni, Pierderi
Exclusii raman in inimile noastre
Intrebari ale participantilor

Trainer: Dr. Psih Paola Felici, Psihoterapeut, Doctor in Psihologie, Formator in Constelatii familiale, Hipnoanalist etc.

Inregistrare cu Dr. Psih Paola Felici: Constelatii familiale

Locatia: Timisoara

Taxa participare: 80 lei

Inscrieri: office@psiholistart.ro sau 0721.517.672 (Ioana Flavia)

Mai multe detalii: http://www.psiholistart.ro/cursuri/workshopuri/workshop+de+constelatii+familiale+-+cu+participarea+extraordinara+a+d-nei+dr.+psih+paola+felici+%28italia%29

Pret bilet: 80 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 799
ioana flavia

Adaugat in urma cu 3781 zile, 18 Dec. 2013

Adaugat de Ioana9381

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 60

Alte Evenimente din Timisoara
targul de paste timisoara 2024

Targul de Paste Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 31 Mar 2024 - 6 Mai 2024
zilele studen ilor timi oarei 2024

Zilele Studenților Timișoarei 2024

Timis, Timisoara. 14 Mai 2024 - 16 Mai 2024
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
flight festival 2024 la timisoara

Flight Festival 2024 la Timisoara

Timis, Timisoara. 21 Iun 2024 - 23 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .