poze  salsa addicted festival la timisoara

"Salsa Addicted Festival" la Timisoara

Timis , Timisoara. Vineri 26 Martie 2010 10:06
Club "Park Place"

Categorii: Cluburi si Discoteci , Festivaluri , Petreceri

"Salsa Addicted Festival" - 26 - 29 martie 2010

Dupa realul succes avut cu SAF 2, Salsa Addicted va invita la Timisoara in perioada 26 – 29 martie 2010 pentru a participa la cel mai mare festival international de salsa din Romania: Salsa Addicted Festival a III-a editie( SAF 3)

Ajuns la cea de-a treia editie, festivalul se imparte in doua sectiuni: cea de "cursuri" si sectiunea "party". Sectiunea "cursuri" se desfasoara la Casa Armatei in cele 3 sali de dans. Atelierele de dans dureaza o ora si sunt in numar de 30. In cele 2 zile de festival ele vor fi sustinute de artisti internationali si autohtoni, sectiunea "party" urmand sa se desfasoare in zilele de vineri, sambata si duminica la Club "Park Place".

La editia din 2010 participa 21 de artisti astfel: 13 artisti internationali, zece dintre acestia fiind la prima aparitie pe scena romaneasca, si 8 artisti romani.
Kaytee este chiar sufletul Salsei India si este un perfectionist ce pune un foarte mare accent pe tehnica, pe atitudine precum si pe interpretarea muzicii. El isi numeste stilul unic „K-Style". K-Style, dupa cum ii place lui Kaytee sa spuna, se axeaza pe muzicalitate, miscare corporala si dansul cu tot corpul, mintea si sufletul, conform interpretarii si reprezentarii de catre dansator a instrumentului la care se canta, precum si a modului in care simte muzica. Cum orice dansator isi are proria personalitate, asa este si K-style sinonim stilului colorat si energetic, dar totusi fluid, al lui Kaytee.

Din cu totul alta parte a globului si aflat sub influenta culturii americane, vine si Sekou McMiller. Aflat in prim planul noii miscari din lumea dansurilor latine, stilul unic de dans al lui Sekou, plin de esente afro-caribbene si inlantuit cu tehnici din multe tipuri de dansuri, combinat cu energia sa de pe scena si din afara acesteia, i-au adus o recunoastere internationala pentru felul in care danseaza si preda. Sekou si-a facut debutul in New York, dar nu pe Broadway, ci printr-un turneul international cu muzicalul "Celia". In plus, Sekou are peste 10 ani in care a predat si sustinut spectacole la Congresele de Dansuri latino din intreaga America de Nord si Sud, Europa si Asia.

Alte vedete ale scenei internationale de salsa prezente la festival sunt: Anya Katsevman, Ramon Morales, Brian Libier, Mechteld Sterk, sau Nemanja Sonero la care se adauga artistii romani dintre care cel mai cunoscut este Wilmark.

In serile de vineri si sambata pe langa petrecerea propriu zisa pe ritmuri de salsa, atmosfera va deveni incendiara si datorita spectacolelor oferite de instructori si performeri. Sambata seara este o seara speciala si un dress code va fi impus: fiecare participant trebuie sa poarte cel putin un element: bretele, palarie, vesta, papion.

Mai multe detalii: http://www.timisoreni.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 916
gabriel lup

Adaugat in urma cu 5137 zile, 24 Mar. 2010

Adaugat de darude1979

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3547

Alte Evenimente din Timisoara
targul de paste timisoara 2024

Targul de Paste Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 31 Mar 2024 - 6 Mai 2024
zilele studen ilor timi oarei 2024

Zilele Studenților Timișoarei 2024

Timis, Timisoara. 14 Mai 2024 - 16 Mai 2024
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .