poze concert ragnarok norway nervochaos brazil sheol arad

Concert Ragnarok (Norway), Nervochaos (Brazil), Sheol (Arad)

Timis , Timisoara. Joi 17 Martie 2011 21:00
Daos Club, splaiul Titulescu, nr 5, intrare de pe Jiul

Categorii: Cluburi si Discoteci , Muzica si Concerte , Petreceri

concert live

Joi, 17 martie 2011, incepand cu ora 19:00 sunteti asteptati la un concert al trupelor RAGNAROK si NERVOCHAOS in Daos Club din Timisoara. In deschidere vor canta cei de la Sheol.

RAGNAROK (Norvegia) / NERVOCHAOS (Brazilia) / SHEOL (Romania)

Axa Valaha Productions prezinta in exclusivitate concertele pe care trupa norvegiana Ragnarok le va sustine alaturi de trupa braziliana Nervochaos in luna martie in Romania. Concertele sunt par...te integranta a turneului european "Occult Rituals Over Europe" pe care cele doua trupe il sustin pe parcursul lunii martie 2011.

Ragnarok este unul dintre numele importante ale celui de-al doilea val black metal norvegian, cu o activitate prolifica de-a lungul celor peste cinsprezece ani de activitate, timp in care au lansat doua materiale demo, respectiv sase albume de studio, concertand de asemenea intens peste tot in Europa, alaturi de trupe ca Dimmu Borgir, Old Man s Child sau Negura Bunget. Trupa care s-a aflat sub semnatura cult labelului scandinav Head Not Found pentru primele trei albume, care a refuzat Century Media si care acum se bucura de colaborarea cunoscutei case de discuri Regain Records, trupa alaturi de care Shagrath de la Dimmu Borgir a acceptat sa inregistreze partile de keyboards pe cel de-al doilea album Ragnarok "Arising Realm" este cunoscuta drept una dintre putinele nume ale undergroundului scandinav dedicate in exclusivitate subgenului True Norwegian Black Metal, cu certe si vizibile influente de pe primele productii Mayhem, Immortal sau Emperor. Pentru prima data in Romania, Ragnarok promite showuri incendiare, recitaluri ce vor prezenta intreaga discografie a trupei, cu accent pe ultimul lor album de studio "Collectors of the King". www.myspace.com/ragnarok, www.ragnarokhorde.com

Nervochaos, trupa braziliana provenind din fertila scena subterana din Sao Paolo si activand de aproape cinsprezece ani, este o prezenta constanta pe scenele din Europa, ei concertand aproape anual in vestul Europei si incercand in 2011 sa cucereasca publicul din tari ca Romania, Ungaria, Cehia sau Slovacia, unde vor concerta in premiera. Caracterizata de acorduri brutale, ritmici violente, texte agresive si de celebrul sound death thrash metal brazilian, plecata in egala masura din speed si hardcore si amintind de primele productii Sarcofago si Sepultura, muzica Nervochaos este inca un dezmat vulgar de putere made in Brazil, o eterna confruntare in care de-o parte se afla saracia, somajul si violenta, iar de cealalta ignoranta guvernantilor, cinismul bisericii si brutalitatea fortelor de ordine. Nervochaos completeaza lista trupelor braziliene care vor concerta in Romania, de la celebrii Sepultura sau Krisiun, la reprezentantii letalului underground ca Claustrofobia, Krow sau Crust Division. Cu un ultim album care spulbera orice in cale, "Battalions of Hate" si cunoscuti drept trupa care da totul pe scena, Nervochaos vor fi marea surpriza a concertelor pe care le sustine alaturi de Ragnarok. www.myspace.com/nervochaos

Alaturi de Ragnarok si Nervochaos va evolua trupa Sheol (death metal din Arad, in care evolueaza Todor, cunoscut ca drummer in Vokodlok sau Grimegod) in cadrul concertului de la Timisoara.

Dupa concert se va organiza un aferparty Gods Of Rock Night
Music by Alex & Marius

Pret bilet: 20 Lei

Comenteaza pe Facebook
valentin

Adaugat in urma cu 3362 zile, 14 Mar. 2011

Adaugat de roadrunner

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4967

Alte Evenimente din Timisoara
curs autodesk inventor pro

Curs Autodesk Inventor Pro

Timis, Timisoara. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
trooper lanseaza strigat best of 2002 2019 la timisoara

Trooper lanseaza Strigat: Best of 2002 - 2019 la Timisoara

Timis, Timisoara. Sâmbătă 24 Octombrie 2020
curs adobe premiere pro

Curs Adobe Premiere Pro

Timis, Timisoara. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs adobe after effects

Curs Adobe After Effects

Timis, Timisoara. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .