poze the shiver show by tatratea

The Shiver Show by Tatratea

Timis , Timisoara. Vineri 11 Mai 2018 23:00
Reflektor Venue, Bulevardul Liviu Rebreanu

Categorii: Cluburi si Discoteci

DJ Shiver ajunge la Timișoara cu un show de zile mari

La show-urile sale, mii de mâini dansează, în aer, în același ritm. Sute de luminițe se plimbă de la stânga la dreapta în timp ce tot atâtea fețe zâmbitoare se bucură de muzică. DJ Shiver reușeste să adune mii de petrecăreți la evenimentele sale, iar acum ajunge la Timișoara cu The Shiver Show, conceptul de party la care orice iubitor de muzică ar trebui să ajungă cel puțin o dată.

Vineri, 11 mai, Reflektor Venue va fi gazda unei spectaculoase experiențe auditive, vizuale și senzoriale. DJ Shiver va susține aici un show plin de energie, unde ritmul și beat-ul vor dicta trăirile, un adevărat show de lumini, lasere și CO2. Ca spectacolul să fie complet, la warm up timișorenii vor asculta Shiver’s vinyl set, iar la after se vor distra pe muzica lui RaZy.

A început să se joace cu muzica în urmă cu mai bine de 14 ani, mixând colaje pentru trupe de breakdance și pentru prieteni, la petreceri private. A trecut de la CDs la playere, apoi la platane și la sisteme digitale TRAKTOR.

În scurt timp, DJ Shiver a ajuns în topul celor mai versatili DJs din România și a împărțit scena cu artiști consacrași ca Skrillex, The Prodigy, Fat Boy Slim, Die Antword, Sigma, Dj Fresh, Delta Heavy, Wilkinson, Netsky, Ed Rush, James Zabiela și multi alții.

Seturile sale pot fi comparate cu o poveste, pentru că fiecare dintre ele are o introducere, urmată de o adevărată desfășurare de forțe muzicale, și un punct culminant de zile mari. Seturile pot conține până la 50 de piese într-o oră, cuprinzând multe genuri muzicale: Electro-House, Techno, Breaks, Dnb, Dubstep. Toate astea, sub un singur nume: THE SHIVER SHOW.

Alexandru Raul Gherman are 29 de ani, iar momentan locuiește în Cluj-Napoca. DJ Shiver, după cum îl cunoaște toată lumea, a participat în ultimii ani la sute de petreceri și festivaluri din țară și străinătate.

Powered by: TATRATEA
Parteneri: Danube Footwear, Pikowatt | Sound & Light, Omnipass Timisoara, Reflektor Venue, SubSound Kru

Pret bilet: 20 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1409
Cuvinte cheie: Timisoara
lavi

Adaugat in urma cu 1745 zile, 30 Apr. 2018

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Timisoara
curs autodesk inventor pro

Curs Autodesk Inventor Pro

Timis, Timisoara. 9 Feb 2023 - 23 Feb 2023
curs adobe premiere pro

Curs Adobe Premiere Pro

Timis, Timisoara. 9 Feb 2023 - 23 Feb 2023
curs adobe after effects

Curs Adobe After Effects

Timis, Timisoara. 9 Feb 2023 - 23 Feb 2023
curs randare chaos corona rendrer 2 si phoenix fd

Curs randare Chaos Corona Rendrer 2 si Phoenix FD

Timis, Timisoara. 9 Feb 2023 - 23 Feb 2023
  • Ai ceva de zis?

    .