poze curs barman

Curs barman

Timis , Timisoara. Luni 28 Octombrie 2013 16:00
Piata Huniade, nr 3, Cladirea Modex

Categorii: Conferinte si Seminarii , Inaugurari , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 10/28

Curs autorizat barman

Ce putem afla de la un curs de barman? Cum este structurat un bar şi care sunt instrumentele utilizate pentru prepararea băuturilor, care sunt amestecurile de băuturi care dau savoarea dorită, ce pahare utilizăm pentru fiecare băutură şi care sunt metodele corecte de preparare. Un astfel de curs, de barman, cu siguranţă te face să gândeşti out of the box, să îţi tesTezi creativitatea şi să pui câţiva stropi din pasiunea ta, într-un pahar potrivit.
Alături de aceste motive intrinsece, identificăm o altă serie de motive, lesne de înţeles, cum ar fi: necesitatea calificării într-un astfel de domeniu. Cunoaştem cu toţii presiunile legislative care prevăd calificarea fiecăruia dintre noi la locul de muncă. Şi acest domeniu este vizat. Un barman autorizat, va avea cu siguranţă un atu în faţa unui angajator. Să nu uităm şi de perspectivele deschiderii, liberalizării pieţei muncii care se întrevede pentru anul 2014, ce va permite fiecăruia dintre noi să optăm pentru un loc de muncă în străinătate (care nu mai pare atât de străină cum părea în urmă cu 10 ani) dar având o diplomă certificată care să ateste acest fapt.
Aşadar, dacă eşti pasionat, te interesează acest domeniu sau doar vrei să ai o experienţă internaţională într-un bar, cred că poţi opta fără să stai pe gânduri la un curs de formare profesională ca barman. Şi nu în ultimul rând, vei afla care este motivul pentru care se pun două paie, într-un pahar de cocktail...

Mai multe detalii: http://www.scoalademeserii.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1944
Cuvinte cheie: Timisoara

Eveniment postat de organizator

ramona racotea

Adaugat in urma cu 2597 zile, 22 Oct. 2013

Adaugat de ramonar

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 8

Alte Evenimente din Timisoara
curs autodesk inventor pro

Curs Autodesk Inventor Pro

Timis, Timisoara. 27 Nov 2020 - 10 Dec 2020
curs adobe premiere pro

Curs Adobe Premiere Pro

Timis, Timisoara. 27 Nov 2020 - 10 Dec 2020
curs adobe after effects

Curs Adobe After Effects

Timis, Timisoara. 27 Nov 2020 - 10 Dec 2020
  • Ai ceva de zis?

    .