poze eveniment antitutun think free go smoke free timisoara

Eveniment antitutun:"Think free, go smoke-free!" - Timisoara

Timis , Timisoara. Vineri 16 Iulie 2010 21:30
Casa Tineretului

Categorii: Conferinte si Seminarii , Petreceri

Eveniment antitutun:"Think free, go smoke-free!"

Proiectul anti-tutun “Think free, go smoke-free!” organizat sub egida programului Comisiei Europene HELP – For a life without tobacco, de catre Consiliul Tineretului din Romania – CTR, vine ca o continuare fireasca a campaniilor anterioare, ajungand la a IV-a editie.
Astfel, Consiliul Tineretului din Romania - CTR , împreună cu Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Timiş - FITT şi Liga Studenţilor din Facultatea de Mecanică - LSFMT, te invită să iei parte la campania “Think free, go smoke-free!”
Proiectul se va desfăşura în Timişoara în data de 16 iulie 2010, după cum urmează:
- 09.30-12.30 – Seminar anti-tutun – Aproximativ 30 de tineri vor participa la discutii cu experti din partea Centrului de Prevenire Evaluare si Consiliere Antidrog, cu doamna Adela SLEAM şi din partea Direcţiei de Sănătate Publică, cu doamna Kalliope Silberberg, (consilier medical la Biroul pentru Promovarea Sanatatii) privind impactul consumului de tutun asupra sanatatii si se vor implica in activitati non-formale de creatie pe teme anti-fumat. Evenimentul va avea loc la Casa Tineretului din Timişoara, tinerii dornici sa participe putand sa se inscrie prin trimiterea unui mail la office@fitt.ro.
- 13.00 – 18.00 – Negociere pentru sanatate – Grupe de voluntari vor strabate orasul si vor oferi trecatorilor mere in schimbul tigarilor, ca simbol al optiunii lor pentru o viata sanatoasa. Totodata, acestia vor oferi pliante informative privind efectele consumului de tutun si vor indemna persoanele pe care le intalnesc sa viziteze cortul instalat in centrul orasului Timişoara.
- 10.00 – 18.00 – Cort Tobacco Campaign – pe parcursul intregii zile, voluntarii CTR împreună cu voluntari de la Liga Studenţilor din Facultatea de Mecanică vor efectua testari de monoxid de carbon si vor oferi informatii si materiale promotionale persoanelor interesate, care vor vizita punctul de informare instalat. Cortul va fi amplasat in centrul oraşului.
- 21.00 – 24.00 – Petrecere fara fum – In colaborare cu clubul Scârţ loc lejer, va fi organizata o petrecere cu tematica anti-tutun, participantii fiind invitati sa poarte un simbol anti-tutun. Pe parcursul petrecerii, fumatul va fi interzis in incinta clubului.
Pentru mai multe detalii privind programul activităţilor, accesează www.tobaccocampaign.ctr.ro.

Mai multe detalii: http://www.tobaccocampaign.ctr.ro

Comenteaza pe Facebook
valentin

Adaugat in urma cu 5032 zile, 14 Iul. 2010

Adaugat de roadrunner

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4966

Alte Evenimente din Timisoara
targul de paste timisoara 2024

Targul de Paste Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 31 Mar 2024 - 6 Mai 2024
zilele studen ilor timi oarei 2024

Zilele Studenților Timișoarei 2024

Timis, Timisoara. 14 Mai 2024 - 16 Mai 2024
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .