poze radacini si aripi workshop de constelatii familiale timisoara 10 11 noiembrie 2012
poze radacini si aripi workshop de constelatii familiale timisoara 10 11 noiembrie 2012 poze radacini si aripi workshop de constelatii familiale timisoara 10 11 noiembrie 2012

Radacini si aripi: Workshop de Constelatii Familiale, Timisoara, 10-11 noiembrie 2012

Timis , Timisoara. Sâmbătă 10 Noiembrie 2012 10:00 - Duminică 11 Noiembrie 2012
Timisoara, Str. Coriolan Baran nr. 22

Categorii: Conferinte si Seminarii , Spectacole si Filme , Targuri

Numar min/max participanti: 15/20

PsiHolistArt in colaborare cu Aimee.ro si Damaideparte.ro va invita cu drag la o experienta de suflet: workshop-ul de constelatii familiale “Radacini si aripi” in weekend-ul 10-11 noiembrie. Uneori, viata devine mult mai complicata decat ne dorim. Si oricat de mult ne-am dori, ne simtim neputinciosi in dorinta noastra de a schimba ceva. Ne simtim fara radacini si nu indraznim sa credem ca putem avea aripi. Este insa important sa stim, chiar daca suntem acaparati adesea de suferinta, ca sufletul nostru stie si alta cale.

PsiHolistArt in colaborare cu Aimee.ro si Damaideparte.ro va invita cu drag la o experienta de suflet: workshop-ul de constelatii familiale “Radacini si aripi” in weekend-ul 10-11 noiembrie.

Uneori, viata devine mult mai complicata decat ne dorim. Si oricat de mult ne-am dori, ne simtim neputinciosi in dorinta noastra de a schimba ceva. Ne simtim fara radacini si nu indraznim sa credem ca putem avea aripi. Este insa important sa stim, chiar daca suntem acaparati adesea de suferinta, ca sufletul nostru stie si alta cale.

Metoda constelatiilor familiale ne imputerniceste sa iesim din povestile si perceptiile pe care le cream despre vietile noastre si sa avem acces la adevarul sufletului. Cu ajutorul fortei grupului, al limbajului sufletului, al campului energetic care se formeaza si al miscarilor interioare putem pasi intr-o “viziune vindecata” asupra vietii, asupra sufletului nostru si asupra sufletului familiei din care facem parte, intelegand ca totul este asa cum trebuie sa fie si ca vindecarea provine dintr-un loc mai mare decat noi, la care putem avea acces neintrerupt. Astfel, putem avea acces la radacinile noastre si putem incepe sa simtim cum ne cresc aripile cu care sa exploram viata.

Fie ca este vorba despre probleme legate de relatia cu ceilalti sau cu tine insuti, de relatiile de cuplu, probleme organizationale, diferite teme care se repeta in viata noastra, afectiuni sau boli sau alte lucruri care ne framanta, aceste probleme sunt potentate de “incurcaturile” din sistemul nostru familial, care opresc raul iubirii din curgerea sa libera, de-a lungul generatiilor.
Iubirea care curge printr-un sistem familial este in echilibru atat timp cat toti membrii care apartin acestui sistem au drept egal de a apartine, dincolo de bine, rau, corect sau gresit. Insa cand are loc unul din evenimentele urmatoare (moartea timpurie a parintilor sau bunicilor, pierderi de sarcina, avorturi, copii morti, crime, morti tragice si accidente, pierderea spontana a unui partener, adoptii, logodna rupta sau divort, experiente de razboi, victime si agresori, secrete de familie, indivizi care au fost exclusi din familie) de foarte multe ori, membri ai familiei sunt trecuti sub tacere, sunt dati uitarii sau sunt practic exclusi din sistemul familial, din cauza unei dureri prea mari sau a unei iubiri transformate in ura si resentimente. Sistemul familial nu va uita insa niciodata pe nimeni si de cele mai multe ori, membrii mai tineri ai sistemului vor manifesta in viata lor dezechilibrele aparute in cadrul generatiilor anterioare.

Cele mai multe din problemele noastre provin din implicarea noastra in treburile altora si in destinul altora. Cand privim la un sistem familial, putem vedea adesea oameni care sunt legati de destinul altor persoane din sistem, ale caror poveri le poarta prin viata, cu mare loialitate si dragoste, ca pe niste poveri personale.

Cu ajutorul constelatiilor familiale, atingem un loc profund al sufletului nostru, din care putem vedea ca totul este o manifestare a iubirii si ca onorand, acceptand si incluzand, devenim liberi. Prin munca de vindecare ancestrala care se intampla in constelatiile familiale, trecem dincolo de individualitate si intram intr-un proces vindecator care poate atinge multe generatii din trecut, prezent si viitor.

Workshop-ul va fi sustinut de Mihaela Vasile, fondatoarea site-ului de dezvoltare personala si evolutie spirituala: Aimee.ro. si manager al Damaideparte.ro.
Data: 10-11 noiembrie. Cursul incepe sambata si duminica la ora 10. Orele de incheiere depind de dinamica grupului.
Locatia: sediul PsiHolistArt - Timisoara, Str. Coriolan Baran nr. 22
Pret: 250 RON. Pentru cupluri, pretul este de 400 RON.
Detalii si inscrieri:
Nicoleta Poiana: 0736.180.008 sau nicoletapoiana1@gmail.com.
Data-limita pentru inscrieri: 30 octombrie 2012.

Cuvinte scrise din suflet de participanti la acest workshop:


“ Prin participarea la workshop-ul de constelatii familiale am experimentat o mare usurare sufleteasca pentru poverile pe care le purtam de multi ani in sufletul meu. Mi-as fi dorit sa se fi rezolvat pe loc o multime de alte incurcaturi din viata mea personala si legate de viata profesionala, insa din pacate nu se poate pe loc. Ca in orice vindecare este nevoie de timp si acum la aproximativ o luna de la participare simt ca in mine lucreaza si se construieste frumos, pornind de la temelia pusa in acest workshop. Deja pot spune ca nu mai am atacurile de panica pe care le aveam noaptea si care ma secatuiau de energie. Le doresc tuturor celor care isi doresc sa faca ceva pentru binele vietii lor sa participe la acest workshop care inseamna vindecare a ranilor din trecut si sursa viitorului bun al vietii lor.”Anina
“Prin intermediul acestui curs am fost constienta pentru prima data cum se simte in corp iubirea.... o senzatie de caldura atat de placuta. De atunci tot exersez, prin intentie, sa simt din nou acea caldura, iubire si chiar s-o transmit catre cei din jur...si surprinzator, oamenii chiar reactioneaza altfel in jurul meu, mult mai primitori. “ Nadia

Click aici pentru a viziona un filmulet www.youtube.com/watch.
Va asteptam cu drag sa ne descoperim radacinile si sa ne crestem aripile !

Mai multe detalii: http://psiholistart.ro/cursuri/workshopuri/radacini+si+aripi%3A+workshop+de+constelatii+familiale%2C+timisoara%2C+10-11+noiembrie+2012

Pret bilet: 250 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 919

Eveniment postat de organizator

nicoleta

Adaugat in urma cu 2795 zile, 08 Oct. 2012

Adaugat de nicoletaroxanapoiana

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4

Alte Evenimente din Timisoara
curs autodesk inventor pro

Curs Autodesk Inventor Pro

Timis, Timisoara. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
trooper lanseaza strigat best of 2002 2019 la timisoara

Trooper lanseaza Strigat: Best of 2002 - 2019 la Timisoara

Timis, Timisoara. Sâmbătă 24 Octombrie 2020
curs adobe premiere pro

Curs Adobe Premiere Pro

Timis, Timisoara. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs adobe after effects

Curs Adobe After Effects

Timis, Timisoara. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .