poze atelier de pictat traistu e eveniment marca work at home moms

Atelier de pictat trăistuțe – eveniment marca Work at Home Moms

Timis , Timisoara. Marţi 16 Mai 2017 18:00 - Marţi 16 Mai 2017
Șevaletul Anei de pe strada Rozelor, nr 32, Dumbrăvița

Categorii: Conferinte si Seminarii

Atelier de pictat trăistuțe – eveniment marca Work at Home Moms

Asociația Work at Home Moms (http://wahm.ro/), împreună cu Cristina Pop și al ei drag proiect, Șevaletul Anei, vă invită să dați viață trăistuțelor prin pictură la un atelier dedicat mamelor și copiilor, cei din urmă cu vârsta între 1 - 4 ani. Atelierul se va desfășura între orele 18:00 – 19:00, la Șevaletul Anei de pe strada Rozelor, nr 32, Dumbrăvița.
În cadrul workshop-ului, participantele afla detalii utile despre designul textil, vopselurile potrivite pentru pictura pe materiale și cum pot conserva culorile pentru cât mai mult timp.
Donația pentru participarea la atelier este liberă și va ajuta unul din proiectele asociatiei Work At Home Moms. Înscrierile se fac la mail: karola.ionita@wahm.ro.
Despre Cristina Pop:
Este absolventă de PR, germanistică și arte, mamă fericită de doi ani, pe care pasiunea pentru artă și timpul dedicat fiicei sale au adus-o pe calea picturii.
Acest eveniment este încă unul din seria cu care WAHM întâmpină mamele în vederea specializării, respecializării și a atelierelor practice ce au ca scop căpătarea unor noi deprinderi binevenite pentru începerea unui nou drum profesional, fie el de acasă sau nu. De-a lungul timpului, asociația a mai derulat sesiuni de consiliere pentru creșterea propriei idei la nivel de afacere, mentorat antreprenorial, anunțuri de joburi, instrumente de promovare si vizibilitate și multe, multe alte idei pentru mamele întreprinzătoare.
Work at Home Moms este o inițiativă socială menită să susțină mamele cu idei și energie de lucru de acasă și pornește pe premisa că este extrem de important să modifice percepția pe care societatea o are despre femeile ce aleg să își petreacă cea mai mare parte a vieții în mijlocul familiei, acordându-le șansa de a înflori biologic, profesional și intelectual făcând uitată eticheta de ”femeie casnică”.
Despre proiectele derulate de asociație puteți afla mai multe pe www.wahm.ro iar pentru parteneriate media și informații despre evenimente puteți scrie la anca.spiridon@wahm.ro.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/685590134976168/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 270

Eveniment postat de organizator

anca spiridon

Adaugat in urma cu 937 zile, 16 Mai. 2017

Adaugat de Miranda14747

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 90

Alte Evenimente din Timisoara
curs inventor pro

Curs Inventor Pro

Timis, Timisoara. 9 Dec 2019 - 23 Dec 2019
concert compact la timisoara

Concert Compact la Timisoara

Timis, Timisoara. Sâmbătă 15 Februarie 2020
fuego ninge cu flori de lumina la opera na ionala

Fuego - "Ninge cu flori de lumină" la Opera Națională

Timis, Timisoara. Luni 9 Decembrie 2019
 perpetual illumination iv hi tech edition

♃ Perpetual Illumination IV ♃ Hi-Tech edition ♃

Timis, Timisoara. 4 Ian 2020 - 5 Ian 2020
  • Ai ceva de zis?

    .