poze curs theta healing baza cu nicoleta popliceanu
poze curs theta healing baza cu nicoleta popliceanu poze curs theta healing baza cu nicoleta popliceanu poze curs theta healing baza cu nicoleta popliceanu

Curs Theta Healing Bază cu Nicoleta Popliceanu

Timis , Timisoara. Vineri 4 Martie 2016 17:00 - Duminică 6 Martie 2016
Locația va fi stabilită în funcție de numărul participanților

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 7/50

Tehnică alternativă de reprogramare a subconștientului accesând undele theta ale creierului

Alătură-te valului de oameni care fac dezvoltare personală și spirituală și scapă de blocajele minții subconștiente care te țin pe loc.

Mulți spun că suntem în era dezvoltării personale și că oamenii sunt mai dispuși ca niciodată să învețe și să aibe succes. Dacă așa stau lucrurile și pentru tine, am 3 întrebări cruciale să îți pun, de care ar putea depinde rezultatele pe care le vei avea în următoarele săptămâni, luni și ani din viața ta:

1.Crezi că starea ta de bine și prosperitatea depind de starea conștiinței tale și de programele subconștiente care îți rulează viața?

2. Dacă ai răspuns cu DA, dacă ar exista un proces care să îți sporească starea de bine și să îți crească abilitatea ta de a avea o viață de succes și de a atrage abundența, te-ar interesa?

3. Și dacă ai ști că acest proces nu este complicat și că ai nevoie de doar 3 zile pentru a-l învăța....ți-ai face timp pentru tine?

Dacă da, am o invitație:

Invitație exclusivă pentru o viață de succes

Fă-ți cadou cursul meu special din 2016, un program care te va transforma și îți va arăta cum să-ți creezi un viitor de SUCCES, cum să fii intuitiv și REPROGRAMAREA MINȚII SUBCONȘTIENTE și chiar vei putea să îți ajuți familia cu valoarea și fericirea cu care vei contribui!

Acest eveniment de grup te va învăța că intuiția și schimbarea sunt posibile.

Acest curs este pentru oricine dorește avantaje imense în viață. Dacă te-ai săturat să ți se întâmple aceleași lucruri la nesfârșit și dorești să îți activezi talentele și darurile ascunse și să fii tu însuți, să ai mai multă libertate în viață și mai multă siguranță financiară, atunci nu ai dat întâmplător de acest curs.

Acest curs este pentru tine dacă

Ești spiritual,

Ești dispus să înveți și să ai succes,

Îți dorești să experimentezi un nou tu, mai autentic, să elimini blocajele minții subconștiente și dintr-o dată, să te regăsești într-o stare optimă între muncă și viața personală, pentru un viitor mai bine controlat.

Sucesul este chiar acum sub nasul tău.

Acest curs nu este pentru tine dacă

Nu ești spiritual și nici nu vrei să înveți despre spiritualitate,

Te neglijezi și nu vrei să faci nimic pentru tine,

Îți place să creezi multă dramă în viața ta, să generezi probleme, nu dorești să acționezi și preferi să îi blamezi pe alții pentru situația în care ești.

Cursul Theta Healing Bază este unul dintre cele mai puternice cursuri de vindecare alternativă din lume.
În cadrul acestui curs se lucrează cu oamenii aducându-i în starea cerebrală Theta, obținând rezultate care pentru un neinițiat ar putea să pară absolut incredibile.
Cursul folosește undele theta pentru a accesa zone inexplicabile ale subconștientului.
Este o procedură cu grade diferite de conectare la puterile obscure ale minții și unii oameni s-au vindecat pe loc, numai prin participarea la un astfel de eveniment.
Procedura face referire la cele cinci tipuri de unde cerebrale pe care le produce creierul: Beta, Alpha, Theta, Delta și Gamma.
Undele cerebrale ale creierului sunt într-o continuă mișcare, creierul uman generând constant unde pe toate aceste frecvențe.
În cadrul cursului Theta Healing Bază, fiecare participant învață cum să creeze o stare de transă, atât pentru el, cât și pentru o altă persoană, cu care eventual ar dori să lucreze.
În starea Theta, undele creierului sunt încetinite la 4-7 cicli pe secundă, o frecvență cerebrală care obține o legătură puternică cu mintea subconștientă.
În această stare subconștientul este reprogramat.
Cum a apărut cursul theta healing bază?
Tehnica ThetaHealing a fost fondată de Vianna Stibal care în august 1995 a fost diagnosticată cu cancer osos la femurul drept. Din când în când, piciorul se umfla ajungând la un volum de două ori mai mare iar specialistul în boli osoase i-a recomandat amputarea piciorului pentru a-i prelungi viața.
A fost trimisă la Universitatea Utah pentru biopsie și când s-a întors acasă, în ciuda durerilor îngrozitoare a fost nevoită să continue să lucreze sprijinindu-se de cârje în cabinetul de naturopatie pe care îl avea, având obligații financiare și copii care depindeau de ea.
Rezultatele biopsiei au fost negative pentru cancer osos, ceea ce i-a derutat pe medicii care au condus investigațiile medicale ce au indicat tumora și testele au fost trimise la Clinica Mayo unde a fost descoperit cancerul limfatic care i-a ucis celulele din femur.
Vianna s-a vindecat accesând undele cerebrale theta ale creierului și această vindecare a pus bazele noii teorii a vindecării folosind puterea minții subconștiente și conexiunea cu divinitatea.
Validarea pentru starea Theta folosită de tehnica ThetaHealing a fost realizată în repetate rânduri cu ajutorul encefalografului și al altor dispozitive care indică undele cerebrale theta.
Începând din 1998, Vianna a ținut cursuri în SUA pentru a răspândi această descoperire care i-a salvat viața, iar din 2000 a început să predea cursul theta healing bază la nivel internațional.
Din anul 2000 reprogramarea convingerilor subconștientului a fost adăugată la cursul de bază.
Reprogramarea subconștientului
Theta Healing recunoaște că elementele minții umane sunt extrem de puternice.
Programele subconștientului au o forță nelimitată asupra vieților noastre de zi cu zi.
Un program este o informație din exterior pe care tu ai acceptat-o ca fiind reală sau adevărată.
Odată instalată în subconștient, poate fi în beneficiul sau în detrimentul tău.
În intervalul 0 -7 ani, copiii invață de la părinți cum să devină persoane duplicând tiparele și convingerile familiei. Ei procedează așa, pentru a semăna cu mami și cu tati, deoarece dacă sunt ca mami și ca tati, atunci părinții îi vor iubi, iar dacă primesc iubire pot fi fericiți.
Creierul copilului învață prin duplicare.
Multe dintre programele învățate în familie sau în cadrul societății sunt utile, însă alte convingeri sunt negative și ne pot limita într-un mod substanțial succesul.
De exemplu, ai putea învăța cum să îi respecți pe ceilalți dar și să duplichezi paternul mamei tale care prefera mai mult să cheltuie banii, decât să îi păstreze, iar pe termen lung, acest lucru să te conducă la dezastru financiar.
Știind acest lucru, putem spune că fiecare convingere are o consecință.
Stocarea nepotrivită a unor convingeri este motivul pentru unele lucruri din viața ta nu se întâmplă așa cum îți dorești.
Nu există nicio limitare reală privind abundența și succesul, toate fiind mecanismele subconștiente ale psihicului tău.
În cursul theta healing bază decoperi cum să elimini aceste blocaje, ștergând programele negative din conștient și subconștient, și programele pe care le-ai învățat din conștiința colectivă sau pe care le-ai moștenit odată cu genele din familie.
Programe avansate
Datorită unor experiențe mai puțin plăcute de viață, unii oameni nu trăit niciodată sentimentul de bucurie sau l-au pierdut pe parcurs din cauza unui eveniment nefericit.
Dacă un copil a trăit într-un mediu abuziv, în care nu a primit niciodată afecțiune, este posibil ca subconștientul lui să nu înțeleagă ce este afecțiunea, deoarece nu a experimentat-o niciodată.
În aceste situații, creierul trebuie antrenat să înțeleagă aspecte netrăite anterior.
Este motivul pentru care unii oameni nu reușesc să devină bogați; subconștientul nu înțelege definiția bogăției deoarece nu a trăit-o niciodată.
Toate aceste programe pot fi învățate în numai câteva secunde.
Este suficient să ai 1 singur program negativ al minții subconștiente și îți va da viața peste cap!
Și dacă un singur blocaj poate crea un asemenea prejudiciu, gândește-te în ce fel o multitudine de programe ar putea să îți saboteze succesul, prosperitatea, dragostea, sănătatea și relațiile. Imaginează-ți cum programele minții tale subconștiente, ar putea să fie cauza pentru care nu ești persoana care îți dorești să fii și nu ai succesul și abundența pe care le meriți.

Prin participarea la acest curs, cursantul este pregătit să lucreze cu el însuși și cu ceilalți și să devină practicant certificat ThetaHealing®, diplomele fiind eliberate şi înregistrate oficial de Institutul de Cunoaştere THInK®- SUA, cu serie şi număr unic pentru fiecare participant şi pentru fiecare curs ThetaHealing® şi conferă dreptul de a fi practicant ThetaHealing® la nivel naţional şi internaţional.

Cursul va fi susținut de Nicoleta Popliceanu (www.nicoletapopliceanu.com)- Trainer Theta Healing autorizat de Institutul THInK®- SUA (www.thetahealing.com)


Despre Nicoleta Popliceanu

Încă de când aveam 18 ani, am început să mă documentez despre psihologia umană și am o fundație solidă în domeniu.

Am început prin a-i ajuta pe oameni înlocuindu-le programele negative ale minții și spre surprinderea mea, ei s-au vindecat, au avut mai mult succes, mai multă abundență, fericire și și-au îmbunătățit relațiile, inclusiv pe cea cu Dumnezeu.

De la lucrul online cu peste 13 000 de persoane, am făcut 1000+ consultații individuale și de grup cu clienți din toate mediile și iubesc să descoperim împreună potențialul lor nelimitat.

Ce vei învăța la acest curs Theta Healing?

cum să șterg și să înlocuiesc programe negative din subconștient
cum să fiu o persoană intuitivă
cum să îmi activez cel de-al treilea ochi și folosirea chakrelor
cum să mă vindec emoțional
cum să îmi vindec inima zdrobită
cum să trăiesc fără să mă neglijez
cum să îl întâlnesc pe sufletul meu pereche
cum să am încredere în mine și să elimin îndoiala
cum să am claritate și să știu ce să fac în viață
cum să îmi schimb viața și să elimin blocajele care mă împiedică să acționez
cum să îmi vindec cariera și viața materială
cum să am grijă de corpul meu
cum să îmi vindec corpul
cum să îi ajut pe cei dragi

Este suficient să ai 1 singur program negativ al minții subconștiente și îți va da viața peste cap!

Și dacă un singur blocaj poate crea un asemenea prejudiciu, gândește-te în ce fel o multitudine de programe ar putea să îți saboteze succesul, prosperitatea, dragostea, sănătatea și relațiile. Imaginează-ți cum programele minții tale subconștiente, ar putea să fie cauza pentru care nu ești persoana care îți dorești să fii și nu ai succesul și abundența pe care le meriți.

Sumar curs

Introducere în Theta Healing
Ce este Theta Healing?
Convingeri negative. Convingeri pozitive.
Undele Theta
Chakre
Intuiția
Noțiuni de fizică cuantică
Conceptul de Liber Arbitru
Vizualizarea
Imaginația
Comanda
Conexiunea cu Creatorul
Meditația Theta Healing
Citiri și vindecări
Întreruperea energiei
Ce să facem și ce nu
Autovindecarea
Vindecarea în grup
De ce nu se vindecă oamenii
Tehnica de Lucru cu convingerile
Teste musculare
Scheme cu Nivelurile Convingerilor
Convingerile-cheie
Crearea sentimentelor
Tehnica de Lucru cu sentimentele
Surpriză
Îngerii păzitori
Surpriză
Spirite decăzute
Atacuri paranormale
Sufletul pereche
Recuperarea părţilor de suflet
Manifestarea
Citiri privind viitorul
Activarea ADN-ului
Înlocuirea genelor
Fântâna tinereţii
Despre moarte

Materiale disponibile la curs

-cartea Theta Healing,
-suport curs,
-diploma practicant ThetaHealing.

DIPLOMA DE PRACTICANT THETAHEALING®

Diplomele sunt eliberate şi înregistrate oficial de Institutul de Cunoaştere THInK®- SUA, cu serie şi număr unic pentru fiecare participant şi pentru fiecare curs ThetaHealing® şi conferă dreptul de a fi practician ThetaHealing la nivel naţional şi internaţional.

Program: 3 zile
Vineri : 17- 21
Sâmbătă: 10-19
Duminică: 10-18

Materiale disponibile la curs:
- suport curs,
- cartea ThetaHealing de Vianna Stibal, Editura Adevăr Divin,
-diploma de practicant ThetaHealing® eliberată şi înregistrată oficial de Institutul de Cunoaştere THInK®- SUA (www.thetahealing.com)

Preț: 600ron

Înscrierile se fac până la data de 7 aprilie.
Înscrierile se poate face pe website la:
-curs theta healing bază și la:
-cursuri theta healing,
sau la adresa de email: nicopopliceanu@yahoo.com și la nr. de tel. 0753393665






Mai multe detalii: http://www.nicoletapopliceanu.com/curs-theta-healing-baza

Pret bilet: 600 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1100

Eveniment postat de organizator

promoter

Adaugat in urma cu 2992 zile, 09 Feb. 2016

Adaugat de Promoter

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4

Alte Evenimente din Timisoara
targul de paste timisoara 2024

Targul de Paste Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 31 Mar 2024 - 6 Mai 2024
zilele studen ilor timi oarei 2024

Zilele Studenților Timișoarei 2024

Timis, Timisoara. 14 Mai 2024 - 16 Mai 2024
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .