poze seminar de dezvoltare personala procrastinarea

Seminar de dezvoltare personală: Procrastinarea

Timis , Timisoara. Duminică 27 Mai 2012 15:00

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 0/10

În psihologie, procrastinarea se referă la actul de înlocuire a acţiunilor prioritare cu altele ce au o prioritate mult mai mică, amânând astfel pentru mai târziu acţiunile cu adevărat importante.

Un exemplu în acest sens este sindromul studentului. Acest sindrom se referă la fenomenul în care studentul se va dedica în totalitate sarcinii de a învăţa pentru un examen abia în ultimele clipe de dinainte de examen. El ştie cât de important este pentru el să treacă cu succes examenul însă tot amână clipa în care se va apuca de învăţat. Ca şi rezultat, va pica examenul sau eventual îl va trece, însă cu notă mult sub capacităţile sale reale.

Procrastinarea poate duce la stres, sentiment de vinovăție, pierderea productivității personale, crearea unei crize și dezaprobare din partea altora pentru neîndeplinirea unor responsabilități sau a unor angajamente. Aceste sentimente combinate pot favoriza în continuare procrastinarea. În timp ce este normal ca oamenii să procrastineze la un anumit grad, aceasta devine o problemă atunci când împiedică funcționarea normală.

Cui se adresează acest seminar?

Seminarul se adresează tuturor celor ce sunt conştienţi că pot avea parte de o viaţă mai bună şi doresc să facă ceva în acest sens.

Eşti pregătit să aloci timp, bani şi energie pentru a-ţi crea o viaţă mai bună? Eşti pregătit să ieşi din zona ta de confort pentru a-ţi atinge în cele din urmă scopul mult dorit? Dacă da, te invit să te înscrii la seminar, chiar acum şi aici!

Te numeri printre cei care îşi spun că “am să mă ridic din pat în 5 minute”, “anul acesta am să fac mai mulţi bani”, “mă apuc de învăţat imediat”, “de mâine mă apuc de..”, s.a.m.d, iar mai apoi constaţi că nu ai făcut mai nimic din ce ţi-ai propus?

De prea mult timp vezi succesul în faţă! Te provoc să îl atingi!

Seminarul are în structura sa o scurtă bucată teoretică însă scopul principal este să găsim metode de a înceta să procrastinăm.

Vă invit să identificaţi o situaţie din viaţa personală în care apare procrastinarea, mai apoi, în cadrul seminarului, vă invit pe fiecare în parte să lucraţi pe această problemă.

Seminarul va avea loc în Timişoara, în data de 27 mai, în intervalul orar 15-18, pe Str. Iepurelui (fosta Baba Dochia), bl D9, ap. 9, zona Prinţu Turcesc.

Facilitator: Iosif Szenasi – fost procrastinator, psiholog, psihoterapeut (analiză tranzacţională), trainer acreditat CNFPA

Înscrierile se pot face până la data de 24 mai, în limita a 10 locuri.

Taxa de participare: 50 lei

Condiţii de participare: Pentru a putea participa la acest seminar este necesar să vă rezervaţi locul prin plata unui avans de 25 de lei. Plata se poate face prin bancă, în contul RO81 BTRL 0360 1202 W636 48XX (RON). Dat fiind că suma reprezintă rezervarea locului, acest avans NU se va restitui în cazul neprezentării celui înscris, însă se va restitui integral în cazul în care, din varii motive, seminarul nu va avea loc. Restul de 25 de lei se vor achita în ziua seminarului.

Pentru psihologi şi viitorii psihologi: workshopul este acreditat cu un număr de 3 ore de autocunoaştere şi dezvoltare personală. Aceste ore sunt necesare pentru obţinerea atestatului de la Colegiul Psihologilor.

Mai multe detalii: http://iosifszenasi.com/seminar-de-dezvoltare-personala-procrastinarea-amanarea.html?refid=vinsieu

Pret bilet: 50 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 537

Eveniment postat de organizator

iosif

Adaugat in urma cu 4353 zile, 16 Mai. 2012

Adaugat de Iosif

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 39

Alte Evenimente din Timisoara
targul de paste timisoara 2024

Targul de Paste Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 31 Mar 2024 - 6 Mai 2024
zilele studen ilor timi oarei 2024

Zilele Studenților Timișoarei 2024

Timis, Timisoara. 14 Mai 2024 - 16 Mai 2024
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .