poze seminariile milupa si medlife timisoara

Seminariile Milupa si MedLife - Timisoara

Timis , Timisoara. Marţi 9 Martie 2010 12:00

Categorii: Conferinte si Seminarii

Seminariile Milupa si MedLife

Companiile Milupa si MedLife, cu sustinerea Societatii Romane de Pediatrie, initiaza o campanie educationala, la nivel national, pentru proaspetii si viitorii parinti, cu privire la consecintele deficientelor nutritionale si importanta unei nutritii echilibrate la copiii mici.

Pe parcursul a doua luni, Milupa si MedLife vor veni si mai aproape de parinti, intr-o serie de seminarii "O nutritie echilibrata pentru o crestere sanatoasa", in cele mai importante 6 orase ale tarii: Bucuresti, Brasov, Constanta, Iasi, Cluj-Napoca si Timisoara. Seminariile vor permite crearea unui dialog deschis intre parinti, medici pediatri, specialisti MedLife, precum si specialisti Milupa. Se vor puncta astfel, elementele care nu trebuie sa lipseasca din alimentatia copiilor pentru ca parintii sa se bucure de bebelusi sanatosi si fericiti.

"Perioada de la nastere pana la trei ani este esentiala pentru copii, fiind caracterizata printr-un ritm rapid de dezvoltare. De aceea, prin asigurarea unei nutritii echilibrate, in aceasta faza se pun bazele unui sistem imunitar puternic. Este important de stiut ca exista riscul ca deficientele nutritionale acumulate pana la varsta de trei ani sa fie ireversibile", a declarat Prof. Dr. Marin Burlea, Presedintele Societatii Romane de Pediatrie.

Principala deficienta manifestata la copiii din Romania este deficienta de fier, conform unui studiu realizat de UNICEF si Organizatia Mondiala a Sanatatii.

In acest sens, Milupa si MedLife vizeaza informarea mamicilor asupra consecintelor utilizarii laptelui de vaca in alimentatia copiilor de pana la 3 ani - aliment contraindicat din cauza lipsei fierului din compozitie (0 mg/L), a lipsei vitaminei D si a nivelui ridicat de proteine, colesterol si iod.

"Ne dorim sa fim alaturi de parinti in cele mai importante momente ale evolutiei copiilor, pentru a-i ajuta sa ii creasca sanatosi si fericiti. De aceea, prin intermediul acestui proiect oferim parintilor si viitorilor parinti ocazia sa gaseasca raspunsuri la intrebari privind nutritia echilibrata a copiilor direct de la specialisti din domeniul medical, intr-un cadru informal", a declarat Eric van der Hoeven – Director General Milupa S.R.L.

„Acest proiect sustine unul dintre obiectivele noastre importante, acela de a fi aproape de familiile din toata tara si de a le sprijini nu doar medical, dar si educational. Nutritia este extrem de importanta pentru o dezvoltare armonioasa, de aceea venim in intampinarea parintilor cu cei mai buni specialisti pentru o informare cat mai adecvata", a precizat Mihai Marcu, Presedinte MedLife.

Mai multe detalii: http://www.timisoreni.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 787
gabriel lup

Adaugat in urma cu 3807 zile, 05 Mar. 2010

Adaugat de darude1979

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3547

Alte Evenimente din Timisoara
curs autodesk inventor pro

Curs Autodesk Inventor Pro

Timis, Timisoara. 1 Aug 2020 - 14 Aug 2020
trooper lanseaza strigat best of 2002 2019 la timisoara

Trooper lanseaza Strigat: Best of 2002 - 2019 la Timisoara

Timis, Timisoara. Sâmbătă 24 Octombrie 2020
curs adobe premiere pro

Curs Adobe Premiere Pro

Timis, Timisoara. 1 Aug 2020 - 14 Aug 2020
curs adobe after effects

Curs Adobe After Effects

Timis, Timisoara. 1 Aug 2020 - 14 Aug 2020
  • Ai ceva de zis?

    .