poze  vassula ryden la timisoara

Vassula Ryden la Timisoara

Timis , Timisoara. Sâmbătă 22 Mai 2010 14:30
sala Colosseum ,Calea Timişoarei nr 6 Giroc.

Categorii: Conferinte si Seminarii

Vassula Ryden la Timisoara

Vassula Ryden, creștinӑ grec-ortodoxă, l-a regӑsit pe Dumnezeu în 1985, în urma unei experienţe spirituale directe cu îngerul ei pӑzitor. Vassula va veni în România sӑ transmitӑ mesajele divine pe care le-a primit fӑrӑ încetare în acești 25 de ani; ele sunt reunite în 6 volume, sub titlul ‘Adevărata Viaţă în Dumnezeu”. Dumnezeu numește aceste mesaje ‘scrisori de iubire’ adresate tuturor copiilor Sӑi. Tema lor dominantӑ este Unitatea Bisericii, unitate pe care suntem chemaţi să o trăim în spirit de pace, iubire şi umilinţă, precum în rugăciunea Mântuitorului Iisus “ca toţi să fie una” (In 17,21)
Vassula Ryden a ţinut peste 940 de conferinţe în 74 de ţări ale lumii, iar mesajele primite de ea au fost traduse în peste 40 de limbi. Numeroși ierarhi ortodocși, catolici și protestanţi din întreaga lume recunosc autenticitatea mesajelor; printre ei se numӑrӑ cardinali, episcopi, arhimandriţi, preoţi, pastori și teologi renumiţi. Preafericitul Teodor al II-lea, Papă şi Patriarh al Alexandriei şi Întregii Africi a invitat-o pe Vassula, cu un grup Adevărata Viaţă în Dumnezeu, să sărbătorească Sfintele Paşti împreună in Egipt în 2008 şi în Iohanesburg anul acesta.
În anul 1994, Vassula a adus acest mesaj pentru prima oarӑ în România, la un simpozion organizat de Consiliul Mondial al Bisericilor pe tema "Spiritualitate Creştină pentru Zilele Noastre”. Creștini ortodocși, catolici și proteștanţi din întreaga lume au format sute de grupuri de rugӑciune ecumenice care se roagӑ necontenit pentru Pace, Iubire și Unitate.
În 1999, cu ocazia vizitei Papei Ioan Paul al II-lea la Bucureşti, Vassula a fost invitata oficială a Patriarhului Teoctist, remarcabilă recunoaştere a contribuţiei aduse dialogului Bisericilor pe tema Unităţii. În decembrie 2000, la invitaţia Pӑrintelui Galeriu, Vassula a revenit în România pentru 2 conferinţe la Bucureşti la care au participat mii de persoane.
De această dată, Vassula aduce mesajul Păcii, Iubirii şi Unităţii la Timişoara, sâmbătă 22 mai 2010, la ora14:30, în sala Colosseum (Calea Timişoarei nr 6 Giroc) şi la Bocşa Montană, duminică 23 mai, la ora 15:30, la Fundaţia ‘Triumful Inimii” (str T. Butlik nr 12-14).
Cu această ocazie se va lansa o nouӑ ediţie în limbă română a primului volum Adevărata Viaţă în Dumnezeu. La această întâlnire au fost invitaţi un număr important de lideri religioși din orașul Timişoara.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 994
gabriel lup

Adaugat in urma cu 3564 zile, 18 Mai. 2010

Adaugat de darude1979

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3547

Alte Evenimente din Timisoara
curs autodesk inventor pro

Curs Autodesk Inventor Pro

Timis, Timisoara. 9 Feb 2020 - 23 Feb 2020
richie ramone chaos commute tba live capcana

Richie Ramone // Chaos Commute // tba LIVE @ Capcana

Timis, Timisoara. Vineri 20 Martie 2020
timisoara seminar tainele feminitatii

Timisoara. Seminar Tainele Feminitatii

Timis, Timisoara. 29 Feb 2020 - 29 Feb 2020
timisoara seminar tainele feminitatii partea a ii a

Timisoara. Seminar Tainele Feminitatii partea a II-a

Timis, Timisoara. 1 Mar 2020 - 1 Mar 2020
  • Ai ceva de zis?

    .