poze workshop dezvoltare personala

Workshop dezvoltare personală

Timis , Timisoara. Sâmbătă 28 Ianuarie 2012 10:00 - Duminică 29 Ianuarie 2012

Categorii: Conferinte si Seminarii

Dacă citiţi acest articol probabil că ştiţi deja câte ceva despre ce înseamnă dezvoltarea personală şi lucraţi în acest sens. Vă felicit la modul cel mai sincer! Fără dezvoltare personală nu cred că vom ajunge prea departe, nici ca individ, nici ca ţară. Vă admir pentru că doriţi să deveniţi tot mai buni şi să ajungeţi tot mai sus.

Pentru că eu cred cu tărie că dezvoltarea personală este extrem de utilă în îmbunătăţirea calităţii vieţii, atât a noastră cât şi a celor din preajma noastră, vă invit cu drag la un workshop de 2 zile în care vom face cunoştinţă cu câteva instrumente de dezvoltare personală şi profesională. Am ales instrumentele pe care eu personal le folosesc cu succes, zi de zi.Iată care sunt aceste instrumente:

Stările eului
Triunghiul dramatic
Jocurile psihologice
Asertivitatea
Hărţile mentale
Poziţiile de viaţă
Retrospectiva săptămânii


Workshopul va avea loc în Timişoara, în următoarea formulă:

28 ianuarie, intervalul orar 10-18 – prezentarea instrumentelor de dezvoltare personală
29 ianuarie – intervalul orar 10-15 – sesiuni practice de lucru cu aceste instrumente*
*Înscrierea la sesiunile practice se face în ordinea înscrierilor la workshop iar numărul de cazuri pe care vom lucra depinde de numărul de persoane care vor dori să lucreze pe problemele din viaţa lor şi de timpul disponibil. Aşadar, dacă doriţi să lucraţi pe problemele din viaţa voastră, vă invit să vă înscrieţi cât mai curând posbil!

Locaţia exactă va fi anunţată ulterior.Facilitator: Iosif Szenasi – psiholog, psihoterapeut (analiză tranzacţională), trainer acreditat CNFPATaxa de participare: 300 lei – plata taxei de participare se va face în prima zi de workshop (sâmbătă, 28 ianuarie), în intervalul orar 9:30-10.Pentru psihologi şi viitorii psihologi: workshopul este acreditat cu un număr de 10 ore de autocunoaştere şi dezvoltare personală. Aceste ore sunt necesare pentru obţinerea atestatului de la Colegiul Psihologilor.Cui se adresează acest workshop

Workshopul se adresează tuturor celor ce sunt conştienţi că pot avea parte de o viaţă mai bună şi doresc să facă ceva în acest sens.

Instrumentele prezentate te vor ajuta să te înţelegi mai bine atât pe tine cât şi pe cei din jurul tău. Îţi vor fi utile inclusiv pe plan profesional, indiferent dacă eşti angajat sau ai propria ta afacere. Dacă nu ai o sursă stabilă de venit în acest moment, aceste instrumente te pot ajuta să vezi de ce se întâmplă acest lucru.

Eşti pregătit să aloci nişte timp, bani şi energie pentru a-ţi crea o viaţă mai bună? Dacă da, te invit să te înscrii la seminar, chiar acum şi aici!

Pentru orice fel de informaţii suplimentare sau întrebări, îşi stau la dispoziţie. Te invit să mă contactezi prin intermediul formularului de contact.

Mai multe detalii: http://iosifszenasi.com/instrumente-pentru-dezvoltarea-ta-personala.html?refid=vinsieu

Pret bilet: 300 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 618

Eveniment postat de organizator

iosif

Adaugat in urma cu 2994 zile, 15 Dec. 2011

Adaugat de Iosif

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 39

Alte Evenimente din Timisoara
richie ramone chaos commute tba live capcana

Richie Ramone // Chaos Commute // tba LIVE @ Capcana

Timis, Timisoara. Vineri 20 Martie 2020
timisoara seminar tainele feminitatii

Timisoara. Seminar Tainele Feminitatii

Timis, Timisoara. 29 Feb 2020 - 29 Feb 2020
timisoara seminar tainele feminitatii partea a ii a

Timisoara. Seminar Tainele Feminitatii partea a II-a

Timis, Timisoara. 1 Mar 2020 - 1 Mar 2020
sibiu tainele feminitatii partea a ii a

Sibiu. Tainele Feminitatii partea a II-a

Timis, Timisoara. 8 Mar 2020 - 8 Mar 2020
  • Ai ceva de zis?

    .