poze expo bio life expo spa wellness expo travel

EXPO BIO LIFE, EXPO SPA & WELLNESS, EXPO TRAVEL

Timis , Timisoara. Joi 9 Septembrie 2010 10:00 - Duminică 12 Septembrie 2010

Categorii: Expozitii si Lansari de carte , Targuri

EXPO BIO LIFE, EXPO SPA & WELLNESS, EXPO TRAVEL

ARMONIA ÎNTREGULUI - Trup, Minte şi Suflet

Triptic expoziţional la Iulius Mall Timişoara

EXPO BIO LIFE – EXPO SPA & WELLNESS – EXPO TRAVEL


STAR EXPO Timişoara, ESTETIC MEDIA România, Centrul Regional de Medicină Integrativă EUROCARE şi Centrul Vywamus împreună cu Iulius Mall Timişoara, vă invită să vizitaţi tripticul expoziţional dedicat sănătaţii, întreţinerii şi relaxării, intitulat ARMONIA ÎNTREGULUI – trup, minte şi sulfet care se va desfăşura în perioada 9 – 12 septembrie 2010 , zilnic, între orele 10 – 22, la Iulius Mall Timişoara, demisol şi parter. Vor fi prezente peste 70 de firme din România şi din Ungaria cu cele mai bune oferte adresate publicului timişorean.

„Nu se cuvine să încercăm a vindeca ochii fără să fii vindecat capul, nici să tămăduim capul fără să ţinem seama de trup, cu atât mai mult nu trebuie să încercăm a vindeca trupul fără a căuta să tămăduim sufletul…” reprezinta motto-ul sub care se vor desfasura cele trei expozitii dupa cum urmeaza:

EXPO BIO LIFE – este un salon expoziţional cu vanzare de servicii şi produse destinate unei vieţi sănătoase şi echilibrate care reuneşte tehnici şi terapii, medici şi farmacişti, terapeuţi si persoane implicate în promovarea şi comercializarea bunurilor şi serviciilor care susţin atât sănătatea trupească, mentală cât şi cea sulfetească. Se vor putea achizitiona o serie de produse bio, naturale sau organice, începând de la cele cosmetice, de ingrijire, de curaţenie sau suplimente nutritive şi până la cele alimentare, gospodăreşti, de îmbrăcaminte sau pentru mediu ambiental. Pe parcursul expoziţiei vor fi lansate mai multe campanii promoţionale, cea mai importantă fiind campania „Ceaiul de 1 LEU”, realizată de Depozitul de Sănătate Timişoara împreună cu Laboratoarele Fares Biovital.
Îndemnul care trebuie să ne călăuzească pe toţi - în acest demers de promovare a conceptului bio - nu poate fi decât unul: tot ce este natural, este sănătos!.

EXPO SPA & WELLNESS – este un salon expoziţional de sănătate, întreţinere şi relaxare, reuneşte produse şi servicii adresate atât specialiştilor, cât şi publicului larg, fiind prezente saloane şi centre medicale dedicate sănătăţii si înfrumuseţării precum si firme care comercializează produse de îngrijire corporală, aparatură SPA, piscine si jacuzzi.

EXPO TRAVEL -este târg de turism care are scopul de a mijloci contactul direct dintre firmele de profil şi cerinţele potenţialilor turişti din Banat, mari iubitori de vacanţe, sport şi cure de sănătate. Firmele participante vor fi prezente cu oferte promoţionale, pe toata perioada expoziţiei adresandu-se atât celor care caută o vacanţă „last minute”, dar şi celor care caută „relaxare” atât în sezonul de toamnă, cât şi in cel de iarna 2010, centrele SPA fiind cele mai solicitate.
Informatii suplimentare pe: www.starexpo.ro, www.estetic.ro, www.depozituldesanatate.ro, www.vywamus.ro sau la numerele de telefon: 0722285068, 0721260974, 0722517101.

Pret bilet: 1 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1201

Eveniment postat de organizator

star expo

Adaugat in urma cu 4978 zile, 31 Aug. 2010

Adaugat de starexpo

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 33

Alte Evenimente din Timisoara
targul de paste timisoara 2024

Targul de Paste Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 31 Mar 2024 - 6 Mai 2024
zilele studen ilor timi oarei 2024

Zilele Studenților Timișoarei 2024

Timis, Timisoara. 14 Mai 2024 - 16 Mai 2024
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .