poze expozitie de creatie vestimentara veress andrea bernadett timisoara

Expozitie de creatie vestimentara :"Veress Andrea Bernadett" - Timisoara

Timis , Timisoara. Miercuri 14 Aprilie 2010 19:00
libraria Carturesti, str. Mercy 7

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Expozitie de creatie vestimentara :"Veress Andrea Bernadett"

Cand primavara e doar in calendar, nu si pe dinauntru, Carturesti Timisoara va invita la un eveniment care aduce toata primavara necesara: vernisajul expozitiei de visuri vestimentare "Longing for memories" ("Tanjind dupa amintiri"), semnata cu delicatete de catre Veress Andrea Bernadett.

Va invitam azi, miercuri, 14 aprilie, de la ora 19, la vernisajul expozitiei sau, mai degraba spus, la intrarea in primavara interioara dupa care tanjim. Expozitia cuprinde atat schitele creatiilor vestimentare, cat si cateva dintre rochiile imaginate in desene, plutind vaporoase prin ceainaria Carturesti.

Nostalgie, visare, natural, eclectism scandinav, liniste, romantism modern, ludic etc., toate ar fi potrivite de a denumi o fateta a colectiei. Colectia „Longing for memories" este o forma materializata a dorului puternic de a regasi armonia pierduta, atat a copilariei, cat si a unei epoci mai linistite, a unei vieti utopice mai aproape de natura. Aceasta colectie are intentia de a introduce un strop de inocenta si romantism, in gandirea, imbracamintea, stilul femeilor de la oras, totusi prin croiuri functionale si moderne.

Colectia prezinta o perspectiva jucausa asupra vestimentatiei feminine, combinand elemente nordice, folclorice, rustice, minimale, romantice, combinatii de texturi si forme amintind de ilustratiile cartilor de povesti.

Desenele nu sunt din gama schitelor tipice de moda, contorsionate, glamour, infatisand femeia fatala, stilata si de neatins, cu forme alungite si monumentale, ci mai degraba prezinta o femeie visatoare, atemporala, un ideal de feminism pur.

"Colectia difera destul de mult de canoanele vestimentatiei moderne din Romania. Este o colectie slow fashion, respecta natura si oamenii care o sa o poarte, este naturala si bogata in detalii facute manual.

In tara nostra, vestimentatia naturala inca este considerata inferioara, multi tineri inca cred ca nu pot fi stilati si naturali in acelasi timp, desi in multe alte tari europene eco fashion, etno look sunt foarte populare. Sper ca aceasta colectie sa fie o ‘degustare’ dintr-o noua gandire, dintr-un stil nou, mai natural."

Mai multe detalii: http://www.timisoreni.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 754
gabriel lup

Adaugat in urma cu 3508 zile, 14 Apr. 2010

Adaugat de darude1979

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3547

Alte Evenimente din Timisoara
curs inventor pro

Curs Inventor Pro

Timis, Timisoara. 16 Nov 2019 - 30 Nov 2019
concert compact la timisoara

Concert Compact la Timisoara

Timis, Timisoara. Sâmbătă 15 Februarie 2020
rammstein special night in timisoara capcana

Rammstein Special Night in Timisoara @ Capcana

Timis, Timisoara. Sâmbătă 7 Decembrie 2019
pero defformero live in capcana 30 11 2019

Pero Defformero LIVE in Capcana 30.11.2019

Timis, Timisoara. Sâmbătă 30 Noiembrie 2019
  • Ai ceva de zis?

    .